用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村學校
樓主: yuki119
go

又一村學校 [複製鏈接]

Re: 又一村學校

你哋係咪講緊學校個視像呢?我都有啲感想同大家分享下。我個女今年讀k2,今年學校開始有得俾我哋上網睇我個女上課,真係好開心,但有時都上唔到。不過,人哋都係今年十月先開始有依啲新嘢,係要時間試下嫁啦,佢又唔駛錢嘅,幾好呀。不過我諗個login in 名同密碼唔係有限,因為我同我老公係自己公司同時一齊上去都得,可能我公司部機快d啦,所以我都睇得鬼咁開心。 :  :  :  :

你無人話到俾我知點先可以將我個囡囡幅相擺上嚟?唔該!  

好開心係度可以同其他又一村學校啲媽咪傾計。     :

咁又唔係嘅,我同其他家長都有聯絡,佢哋都係上兩次倒都可以已經入到,因為我地d家長都好聽話,都無俾密碼d親戚聽,所以可以好順通,我相信你今次一定唔難入到,不過一定要練定點樣入先! 祝你成功啦   

今年K3小一派位派得好好呀 ,介紹我入黎呢間學校個friend嗰囡囡係第一輪派位已經入左瑪利諾修院小學添呀,佢叫我第日都幫囡囡揀呢間。
另外,我幫囡囡交書簿費時聽到啲家長同老師報喜,都不知幾開心,又有La Salle、油麻地天主教、協恩、St. Mary's,我都無擔心過。我上次去學校睇囡囡上堂,校長喺家長會講嚟近K3開課仲有小一家長會,安排得咁好都唔使擔心啦! :wink:  

講起D蚊嗰日咁啱見到有兩個著食環署制服既人喺學校同聯叔講,話學校D蚊喺對面屋天台種花D積水引起估喎,仲叫學校自己同對面業主講添。 :evil:

聽囡囡講佢出去操場玩老師都會幫佢噴蚊怕水,不過呢我自己就買左個蚊機同幫佢貼蚊貼,咁就好D啦。   

llong10:係呀,真係替佢開心。我知道佢係首名子女有5分,不是跨網,不過聽佢講有d同學仔跨網都好好彩入到。

唔係喎!miss hui 病咗好耐,先至唔做喎,聽聞要休養吓。學校都有開家長會介紹miss ma,聽king仔媽咪講,學校交代得好好呀!   算啦!都升班囉,人哋都唔想嘅,而家d先生又咁有愛心,無所謂啦。   :  :  :
‹ 上一主題|下一主題