用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 08/09 Nursery 齊齊傾
樓主: mermaidmom
go

08/09 Nursery 齊齊傾 [複製鏈接]

唉.. 阿仔無唱 tim, 原來已經唱左咁耐....

我有報 science workshop 呀, 上次見 ivan 都開心, 我會繼續

唔好意思, 我係想問幾點去湊放學
他對我說: 我的恩典夠你用的.因為我的能力、是在人的軟弱上顯得完全.
所以我更喜歡誇自己的軟弱、好叫基督的能力覆庇我.[林後12:9]

thx, 我打去學校先

我返 alt sat, 我要開工就baba 帶阿仔返 science workshop, 我唔開工就一齊湊. 我地通常帶埋細佬出去, 中間個段時間去樂富行一陣.

其實我都唔知好唔好, 不過阿仔平日 sat 無 join 其他野, 見學校有, 咪 join, 咁玩開, 就繼續玩, 我都想問下, 其實點決定佢上呢 d 興趣班係好定唔好 ?
他對我說: 我的恩典夠你用的.因為我的能力、是在人的軟弱上顯得完全.
所以我更喜歡誇自己的軟弱、好叫基督的能力覆庇我.[林後12:9]

hahaa, 我都係用呢個方式, 阿仔都肯返學, 隔幾日拎番件勞作出黎佢都會笑, 咁... 我估呢個 science workshop 都 ok 卦

我會做義工 ar, 21 Feb 下午2:30 / 3:00

有開放日咩 ? 唔係 parents day ?
我見張通告係話帶埋阿仔返去架

原帖由 hinhinboy 於 09-2-18 08:25 PM 發表
Hi! 想問吓open day是否for public的, 我小朋友是09 k1的, 可以參加嗎?

我淨係知今個 week 要帶相返去, 講旅行咋

原帖由 PoPoMom 於 09-3-16 11:40 AM 發表
Hi, 請問各位家長知唔知道wk6同7小朋友要帶乜野資料返學校呢?定係根本未知要帶d乜野返學校做主題習作呢??

咩黎架 ? 我睇唔到學校通告有

原帖由 tanganastasia 於 09-4-16 03:13 AM 發表
你地會唔會參加"救世軍頌親恩才藝大匯演?
‹ 上一主題|下一主題