用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院小學 高小集中地 (2007)
樓主: Zoey
go

高小集中地 (2007) [複製鏈接]

Zoey

點解校車唔送呀?  通常走下午班轉車就搭單送埋, 我個女試過唔舒服, 唔想比佢食學校飯, 叫校車送埋好方便

至於你話小朋友鍾唔鍾意食, 我個女就話鍾意, 因最主要係佢想同其他同學一齊食學校飯,  所以佢話好食喎  但我就覺得麻麻地:-x  不過佢話要食就由得佢, 訓練佢乜都要食

[ 本文章最後由 maggkiki 於 07-7-10 00:31 編輯 ]

原文章由 桃子 於 07-7-12 18:10 發表
想問下各位關於學校訂飯的問題, 如果我訂左飯, 但係突然
個日sick leave, o禁個日有冇得取消飯呢
另外飯盒公司有冇供應餐具架

桃子

訂左飯係冇得取消架 因我個女都試過sick leave, 都冇退回飯錢.  我想是因為供應商已一早預備好晒d飯盒, 唔會話邊個病就refund.  反而試過我個女果日唔舒服, 我唔想佢食學校飯, 而叫校車送自己食物俾佢, 點知老師成個飯盒俾佢帶番屋企:)

另外一開學時訂飯, 供應商每人送左一套環保餐具俾佢地用 當然我諗可以用番自己餐具都得:loveliness:

Thanks Joanne2004 & 桃子

乜原來sick leave 冇食到可以退番錢架, 咁我真係唔知喎, 因為係第一年訂飯, 而學校又冇俾到信息話比我地知, 所以我以為冇得退添 咁其實係咪可以同學校反映下, 等供應商可以彈性處理呢d問題呢
‹ 上一主題|下一主題