用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 聖道迦南
樓主: Amytim
go

聖道迦南 [複製鏈接]

回覆:聖道迦南

請問聖道迦南而家係band幾?

Sasaalan  應是B2頭  發表於 13-12-17 12:09

Thanks Sasaalan!

其實我都好煩惱,呢間學校打聽來嘅comment好極端,有人話好差, 屬band 3,學生某部分人逢二進一,有人話自𨍭校長後升咗banding ,屬band 2,我同社工了解過,佢話聖道而家都係band 2,而家有band1,亦有band3學生,但大部份都係band 2,而band3學生多為以前收下,部份如果在學業方面有困難的學生after school 有補習

我有朋友仔仔一科唔合格, 操行B, 聖道收左
又見有D bk媽咪話小朋友屬B2中都收左
我仔何文田區B2頭,操行A, 個心真係1516....mouth:" />mouth:" />

引用:他是圖書館管理員、體育學會、團契學會及班

原帖由 進進媽 於 13-12-30 發表
他是圖書館管理員、體育學會、團契學會及班內風紀,至於英語,因為他是英文小學底,一般對答可以。如果入讀 ...
進進媽,你好!請可否分享心得,為何當初唔選直升中學,反而選擇聖道迦南呢?謝謝!

我今日都有去聽簡介會,感覺到校長有heart去辦學, 副校長及各老師親切,學校基督教氣氛濃厚,以孩子行先,學校技援比津校優勝

引用:回覆+loklok0104+的帖子

原帖由 CHOCOLATERAIN 於 14-01-06 發表
回覆 loklok0104 的帖子
你小朋友已收咗?
我已交了表

引用:請問各位,知唔知第二輪面試是幾時?謝謝!

原帖由 Amytim 於 14-01-07 發表
請問各位,

知唔知第二輪面試是幾時?謝謝!
其實共有幾輪面試?

我4/1剛交表,昨日已打來11/1去interview

‹ 上一主題|下一主題