用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 屯門區家長可否分享一選校的排位
go

屯門區家長可否分享一選校的排位 [複製鏈接]

回覆 2# EricMike 的文章

我不是太熟悉屯門band 2 中學,心大心細想排呂祥光第3或屯天好d呢?請問知不知屯天和呂祥光有幾多班英文班?我見有d學校排名會將祟真排前過呂中,究竟邊間好d?!
愛裏沒有懼怕;愛既完全,就把懼怕都除去...

回覆 7# EricMike 的文章

第3間本來填呂中,但聽到話校風一般,想轉填劉金龍,但又過唔到宗教個關;原本屯天又聽朋友話老師痳痳,依家好煩惱!

原帖由 kaka_mama 於 11-5-1 01:11 發表

劉金龍?
唔好填呀...
朋友話完全唔掂架...
佢0係入面做過野...

呢間野0係好多年前香港有英中中中之分時已經係俾政府叫佢出局...
佢搞完一大輪先上番車成為114間英中之一...
但入面老師既QUALITY唔太好...
而且年 ...

係呀!真係唔該晒妳報料.

謝謝妳的資料.劉金龍宗教氣氛濃嗎?見她中一至中三要讀佛學,與我們的信仰不同,所以決定不選了!但謝謝妳的意見.

回覆 20# sauhar 的文章

我地上bk分享或者問人意見,最想知道的是在學校讀書的學生和家長的親身體會,妳的資料對其他家長有重要的參考價值,thank you!
‹ 上一主題|下一主題