用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]
樓主: 小B維維
go

根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5] [複製鏈接]

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

顧問,
乜你響度呀   7號果日你得唔得呀

Re: 根德園05 k1家長請進 [續集 - Part 5]

[size=large]2006年啦
祝各位新年快樂! 身體健康! 個個越來越靚同埋後生!
小朋友就身體健康!讀書聰明!個個都可以考到好小學!

7號你唔得呀,咁點數呀 我原先都話7號唔得,但班衰野又唔就人,攪都我要改期去還太歲!你安排下睇下得唔得啦,你知啦冇左你點得呢

[quote]
mcheung 寫道:
7號係Sat,我話過Sat好busy,下午要帶囝游水..........8號Sun就得!!
[quote]

Chilly,
乜這個鐘數都見到你呀 Grace & Tiffany話佢地講左我地7號唔得架啦,所以我地可以繼續   

Chilly,
我諗你要快D買番個手寫板啦 如果唔係你好難追啦

Chilly,
明天係holiday喎!!你唔怕好多人呀

剛剛去完99度食飯!一返到屋企就要上來溫書,如果唔係我怕追唔上呀

小B維維 寫道:
今日除左同維維去學畫, 我之後就留係屋企, 連晚飯都冇食(因懶得落街買 )

[quote]
Chilly 寫道:
原本咁多人留係屋企無出街!!
[/quote]

Joy_E,
咁又係呀!我讀書都冇咁勤力

我琴日仲比我細佬串 “你成日上親子王國,但你一D都唔親子,等我去親子王國告你”   真係比佢激死

小B維維,
你同你老公講,完左個picnic之後又有媽咪聚會、復活節、生日會等等﹒﹒﹒如果真係要完,我諗都要讀完個幼稚園先至得啦

小B維維 寫道:
我老公頭先先串我, 話以為完左picnic我會多d時間陪仔唔上網, 我就對住佢 , 繼續上bk       

這個時候當然係爸爸負責湊囝啦   

Joy_E 寫道:
小B維維:

ha~~我hb話咩已家呢個時候仲有mami上咩
你地唔使湊囝ga la   

我唔係唔親子,只係留番D機會比爸爸啦!

小B維維 寫道:
你細佬又無講錯bor

[quote]
pelie 寫道:
Joy_E,
咁又係呀!我讀書都冇咁勤力

我琴日仲比我細佬串 “你成日上親子王國,但你一D都唔親子,等我去親子王國告你”   真係比佢激死
[/quote]

我都要開始理下個囝啦!明天再傾啦

各位報左名的mama,係靚D、醒D ge
快D報名la,我地ge友誼起碼9年ga,KV3年+6年SFS�DBS/DGS/St.Mary/九華�喇沙�總之名校啦
媽咪聚會
時間會1:30開始,大約3個鐘
價錢: 每位$158 (Tea Buffet)
[size=medium]地點: 因人數唔夠,所以地點可能有變。請留意最新消息!!

7 Jan, 06 (Sat)
1) Chilly
2) Kinnie/Jzx171
3) Tiffany/小B維維
4) Grace/Kwanpui
5) appleycma
6) Central
7) byychan
8) sac.wen
9) Yvonne
10) Gicobaby
11) Rowerowe
12) KAKAMUM
13) Heimom
14) twins2002
15) Kittych0309
16)Cyrus mum
17) 陳師奶
18) David ma
19) Joy_E
20) CheriLee
21) Pelie

8 Jan, 06 (Sun)
1) Pelie
2) Chilly
3) Kinnie/Jzx171
4) Tiffany/小B維維
5) Sara-mama
6) Central
7) Rowerowe
8) KAKAMUM
9) Heimom
10)Cyrus mum

大家咁話!
我地原本打算同柏霖去釣魚,但佢又好似未好番得晒,所以咪 cancel 左。唯有在屋企啦 :cry:
你呢??今日冇街去咩

mcheung 寫道:
pelie

果然勤力呀    又在線上   

mcheung,

我等左好耐先等到你一個人上來同我chat。我諗今日個個都有節目,冇時間上來chat架啦

mcheung,
我都唔知佢明天可唔可以返學 但我好Sure佢返到學校一定會

[quote]
mcheung 寫道:
柏霖如何呀??明天要返學lar!!
[quote]

Kwanpui & Sara-mama,
你地2個都在呀

Kwanpui,
我諗你最好這個星期去啦!如果唔係會比人買晒D靚貨架

kwanpui,
咁你知唔知幾時補課呀

Sara-mama,
我兜埋你當然冇問題啦! !係呀,我明天有好多野要同你chat喎,你記得一早開MSN喎

Sara-mama,
係呀!我地要改地點呀!

Sara-mama 寫道:
pelie
gathering 係咪改地點呀??

Michealanlelo,
收到 :wink:

Kwanpui,
你緊係唔好等Tiffany啦!咁我地可以星期三去喎,你睇下得唔得啦
‹ 上一主題|下一主題