用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! ...
go

仔女經 <<Part 36>> 之送舊迎新新氣象 ! [複製鏈接]

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

我又黎玩,受埋我呀!

新遊戲,捉46開黎 同拍薑咁拍佢

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

襯偉哥洗黑黑,又入黎撐撐場

betty

醒目開學勳章

dear 布媽

北 角 模 範 邨 疑 腐 蝕 液 高 處 墮 下 至 少 3 人 傷
2010-01-27 HKT 13:40北 角 模 範 邨 發 生 懷 疑 腐 蝕 液 體 從 高 處 墮 下 案 件 , 現 場 消 息 說 , 至 少 有 3 人 被 濺 傷 。 事 發 在 下 午 近 1 時  ...>>>好驚呀!好近我果樹,如果我行過2條街食午飯,差吾多都係果斷時間

betty

醒目開學勳章

DEAR 2b&all:

午安~

而家的狂徒,週圍都擲野,最緊要盡量保護自己,行的有
瓦遮頭地方,就算真係淺到無已經叫做做左野

betty

醒目開學勳章

dear all:

午安~

dear sf:今日超忙,覆住你小小pm先.

betty

醒目開學勳章

dear2b:

我尋晚絛盪失路,只係尋日稀晾果的衫 到尋日依然係濕濕貢

betty

醒目開學勳章

DEAR 2b&ALL:

早晨呀!

有無人講到俾 2b 聽,點解每每到呢 d 時候就會有呢 d 災難呢 ? >>>2b:我活到幾二對,從未聽過香港塌樓,更加吾諗到,係屋企安然訓訓下都會就咁行左去,陰公,個男人

點講呢,叫做好彩吾係夜晚飯聚時間或深夜,如果吾係更加傷痛

醒目開學勳章

DEAR 2b&ALL:

早晨呀!

講起hb,你hb拉肚子,沒事了嗎???

真係咁岩得咁橋,尋晚10點幾,相公又係話下午吾知食錯乜,個肚吾妥,好小夜晚有攪作的佢,問我拎雜誌,話一路mou,一路嘆報紙喎~

結果大半粒鐘先貢番出黎,今日朝又見佢無乜野,上班去也

我同相公尋晚同今朝都一路睇新聞情況,偉哥一路睇,一路唉,佢好感情豐富,每當見到呢類新聞,我會好耐都聽吾到佢up一句野 ,不過我都係,只能在文字上舒發

betty

醒目開學勳章

dear sf&all:

找人呀!

我呢二日都係執屋,行街食野,尋晚就同第一份工,當時的18歲我,青春少艾 ,ps.睇左呢4個字千奇吾好笑到噴奶茶呀!

同呢班舊同事加埋我地班仔女,係九龍x滔x由6點幾咀到九點幾,開心到難以形容,最可惜係其中一位男同事,就係偉哥,因為尋晚佢公司尾缺席,飯後一拖二歸家的betty上

今晚6點幾又出動去3期客瓜好棧,同偉哥個好有心的唐妹加埋佢媽媽晚飯聚餐,可以係果樹尋芳蹤 想見我就黎啦!

又忙於執拾的betty上

醒目開學勳章

DEAR2B&SF:

你地如果今晚過黎吾洗撞我呀!

我地坐正係門口果枱,一入黎就見到betty個嘜

好彩叫呀仔6點9先去攞位,勁多人呀!

偉哥請客叫左好多餸,食到捧住個肚,然後再打包

尋日吾洗諗中午食乜的betty上

醒目開學勳章

dear2b:

偉哥今日真係走左條2斤幾魚,佢話可能的魚絲破損左吾知,要揍過批,好過下星期又錯失機會,佢友人就釣到另一條2斤幾,勁開心....

報告:偉哥今日釣到3條手板黃立,一條惑魚,3隻靚甜蠔,一隻懶尿蝦~

甜蠔加懶尿蝦比我飯後返黎掃晒落肚

醒目開學勳章

dear all:

午安~

今日立左尋晚客瓜好棧的龍蝦伊蝦做午餐,另仲有酥皮焗雞.肥水人

betty

醒目開學勳章

DEAR sf:

收pm呀!

Betty,
咩係酥皮焗雞 ? 好好食架 ?>>>Ok呀!你下次試下呀!

佢用一隻湯碗放左雞,然後用酥皮蓋住黎焗~~~

betty

醒目開學勳章

dear sf&all:

午安~

sf:尋晚已經好想搭嗲講下你位極品男同事,難怪佢40幾都仲未有女朋友,佢搵吾到女朋友真係要燒炮,就算遲下真係比佢搵到件正架,我估都吾會長久,可以長久的,應該係同類,同流合同污.(ps.我會吾會講得太嚴重,吾岩聽吾好炳我)

你地講得矛錯,吾見左手機,佢同佢屋企人都好慘.

早年細佬結婚,偉哥同呀女一齊背住斜袋,另用個手提裝住部相機同手機,一早搭車去婆婆屋企,點知落車先猛然醒起漏左個手挽袋係小巴樹,望住小巴絕塵而去,追都追吾番,去到婆婆樹,佢地即刻打手機,第一下響,無人接,再打關埋機...

佢地二個就慘囉,返到屋企佢我罵到應都吾敢應一句...

betty

醒目開學勳章

dearall:

午安~中午食左淘記的豆苗餃餃,我第一次野,好重味精啊!鼻樑麻痺左

dearsf:你呀仔好得喎~努力加油呀!下次一定攞獎.

dear 正46

點解0黎中環都唔 Call 我呀, 等我盡下地主之儀都好呀,
傻啦, 我使唔使企係條街到及女呀, 身邊都睇唔晒啦.>>>
收到收到,我地咁耐以黎,都無讚過46嫂同你二個女,以你咁好條件,46嫂應該超靚,你加46嫂的精心秘同泡制,你二個女女一定絕倫

好真心讚架betty上

醒目開學勳章

ALL:

洗完的長髮,仲未乾

sf:我之前都間吾中買淘記的其他味道,拔無事,都吾知點解呢隻落得咁重,諗諗下都係買番東記,栗米豬肉雲吞算啦!

早幾日同偉哥唐妹食飯,聽到話東港城有蘭花展,今日放工後貢過去,原來得係商場大堂,只幾間店舖,吾洗5分鐘貢完,走去一麵麵食左個啖啖麻辣米線~~~

又有奇景~

而家陣的人吾知點解可以無禮貌到咁

話說係一麵麵等緊野食期間,見到一名30幾歲女人搵左二人位後,個伕侍應放低左二杯茶,佢就開始講電話,無耐,見到一個男人入黎坐低,應該係佢老公,跟住拎左餐牌望左一輪,我見佢用的吾耐煩態度,揸起拳頭,吾好誤會,佢吾係打個女人,係用幾的手指瓜<敲>落張枱樹,敲得好大聲,但個女人只顧講電話,無理佢,個男人望下個餐牌,又敲,如是者,敲左五,六次,同埋的態度好吾耐煩,見佢用隻手指指住個餐牌,示意叫野食啦!結果個女人停左一下,指住某樣野~~

我起初都吾明,個男人咁無禮貌,點頂呀!
如果我係果個女人,我會停一下,叫佢你自己叫野食先啦!或繼續講電話吾理佢.

及後原來佢地叫左類似一碗麵豬扒麵,二份食.

咁,我又會咁諗,如果見對方正電話中,我會耍下隻手,指下心口,示意我揸主意叫野食先啦!

醒目開學勳章

好啦!

我碗麵差不多食完之際,但杯凍o茶仲未飲,聽到隔離4人枱的人撞到一pair男女,佢地示意要換6人枱,剛岩我隔離有人走,可以迫迫地塞5個人,佢地4男2女,搬晒過黎.

當時我都心諗,碗麵差吾多食完,拿拿臨飲埋杯野,走人,吾好阻人,又阻人做生意啦!

點知其中一個女人,頗斯文,忽然同個男人講,呢位小姐已經食完架啦!佢走架啦!

噢~感覺真係吾知點咁,一.我碗麵仲未食晒架哇.二.我大大杯凍o茶係樹呀!三,你吾比我食完飲完杯茶坐多陣架咩

betty

醒目開學勳章

HIHI~ALL:

午安~

吾係呀2b!

我只係想湊下熱鬧,去賞下花咋~

醒目開學勳章

dear 46哥:

你有少許兒意思話比大家聽,身體果的掂過屋企果幾個喎.

2b:查實我尋晚都頗掙扎,一.我都想食飽快趣返屋企,內心真係有幾吾想成人之美,不過後來戰勝左矛盾,好女不與沒禮人鬥.

今早同呀女講番,呀女話媽咪,如果係我,我會食飽飲完,再拎本書出黎慢慢黎,呀女話,個位小姐都好架啦!

講聲位小姐,有的會up,果個人,果個女人,我諗下,佢無up c奶 ,都好比面.

vivi:我都係買左2包,今朝早餐煮埋佢,吾好阻住雪櫃,過年好多野要放.

betty

醒目開學勳章

all:

午安呀!

2b:尋晚偉哥好夜返,晚飯變左食燒夜,所以矛上場..

早前係dxc買左個特價平闊口暖壺杯,呢輪日日中午都食熱辣到上心口的午餐.

betty
‹ 上一主題|下一主題