用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

食完<客瓜好慘>的一元一隻雞,可以叫半隻,0.5,勁多人喎!

原來聽後面枱個呀太講,你食到的話,任你叫,一人一隻限堂食,佢話有的二公婆,叫一隻雞,二碗白碗,20幾元走人,隻雞真係好大隻,我地一家4口都食吾晒,仲叫左個三色蛋菠菜同一個鍋飯,埋單109.-,全日免茶芥.

幫人推銷完畢

46哥:我同事話要到靚海灘,就要坐小型機喎!

betty

醒目開學勳章

hihi!all:

午安~

格格:請收pm,你有所不知,真係有好多咁架人呀!
我呀女仲攪鬼,佢話食飽飽買棵生果返屋企洗左6黎一家人食...我叫佢千奇吾好同我同枱.

而呀仔呢就真係驚驚地,問我的雞有無落左藥架..

46哥:你諗野同我和相公一樣,20幾元真係比吾落手,所以我地再會去幫襯,都會比百鬆元支持下..

食緊西炒飯的betty上

醒目開學勳章

DEAR2B :

我吾記得有無問候你,不過吾緊要,再問候聲.

2b:你玉體安康,大家就心安.

betty

醒目開學勳章

DEAR ALL:

煮妹們,有無識人搵寫字樓清潔工.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2167072&extra=page%3D1

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

午安~

我前星期發現新大陸,係某鴻x記,中午驚見優惠價15元一個梅菜肉餅飯,另外送一樽柑桔檸蜜.

betty

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

晏晏晏晨呀

食緊好肥美的雞美包人上

醒目開學勳章

dear all:

嘩!好熱鬧~

偉哥釣魚未返歸,未知今晚有無鮮魚食呢!

今晚呀仔點西炒飯~另加佢呀媽我的秘制凍檸茶,一個好易滿足的青少年就在眼前

努力係廚房的betty上

醒目開學勳章

剛岩致電相公,佢話今日大收鑊,爆釣喎~勁多魚!

正,一於等埋佢先食宵夜

betty

醒目開學勳章

dear 2b:
點解今日偉哥捨得放棄跑馬既 ..... >>偉哥話無乜馬屎食,疊埋心水釣魚去也

醒目開學勳章

開餐啦!好多魚呀!

醒目開學勳章

DEARALL:

係呀!出海釣,不過曬到我開門時見到有隻大紅貓~面,二手背同腳...

不過條魚勁蛋牙同好甜

醒目開學勳章

ALL:午安呀!

格格:你不嬲都係一朵嬌美的花啊!

等我幫你續落去~

我願似花嬌美,
願巨山郎輕俯你臉!
看雙雙溫馨.......
好比鴛鴦戲艷,
齊來渡春日假

醒目開學勳章

DEAR 2B:

黎緊4日假,你要多加休息,介口要清,食多的清淡野...知道嗎????

錫晒你的謝BETTY上,你實會問點解會謝BETTY,因為做到謝晒囉。。。。

返埋聽日可以hea下啦!

醒目開學勳章

hihi!

假期盡情輕鬆腦放工~

偉哥好攪鬼,我用用下電腦,佢忽然行埋黎望住坐喎樹的我頭頂說,你個頭有頭皮,當佢對老花眼烘埋黎果剎那,我見到佢鼻哥上次釣魚後開始nut皮,我好快應佢,你個鼻nut晒皮,跟手我問佢,係咪好押韻呢!佢都無我咁好氣~

我呢幾日行程係...買幾頂魚夫帽同偉哥帶埋鹽去東龍島釣完魚醃咸佢,順便係果樹曬月光

第二日一定陪老爸teatea,第三日客瓜好棧鬼,可能tea,可能晚飯食雞雞~第四日嘆斟

betty

醒目開學勳章

DEAR2b&ALL:

假期前一晚快樂呀)))))))))))))))))))))))))))))))

Dear Betty

我有理由相信您頭殼頂果 D 係偉哥鼻哥尖甩出黎既皮 .... >>>2b,咁都比你諗到,勁呀!呢個應該係佢雞咁腳走左去架原因呀!

日日幫好朋友look緊會計工的

betty上

醒目開學勳章

dear46兄:

絕對讚同2b講,個人感覺,格格勁似一個成中出晒名的大明星.不過我由第一次見佢,都上一次見佢,我都up吾出果個好靚女的明星叫乜名....

不如等我形容下~

二條黑鵝眉
眼睛明而亮
瓜子臉色白
皮膚滑溜溜
高挺直鼻樑
超薄形紅唇
身材盡擁有
修長美二腿
人稱艷西施
香港無一二
bett恨又羨
為格你痴迷
下世如為男
定娶你為妻

越寫越多,一陣比格斬,走為上策也

該打的betty上

醒目開學勳章

dear 2b&布甸媽:
您都覺得係呢 。。。。。 >>>我擔心緊偉哥比我曬燶左,到時話我頭殼頂的頭皮仲勁過之前

betty

醒目開學勳章

DEAR 格格:

請怒小女子冒犯之罪 ,不過真係不得不將心底話放咁耐啊!

查實第一眼見你時已經有up吾出的感覺,我一直都好努力係樹諗,實在諗左好耐,終於都係要說出心事,你信我啊!一定吾會嚇親46哥啊!

總之一句讚賞說話,係清麗脫俗,我相信吾只我一個人講

格格讚我似楊寶玲,我真係開心到飛起,因為我自己都好喜歡佢那種大方得體的面貌

betty

醒目開學勳章

DEAR2B&ALL:

話咁快放埋聽日又要返工工啦!

今日又好盡興呀!

偉哥終於做左一哥,請左餐靚正下午茶,我地一家請左二嬸母同二個唐妹,真真好難得的一餐,真係人到中年,吾係咁易約到聚埋一齊....

明天要出動去推老爸嘆茶啦!

又算緊5月有假期的betty上

醒目開學勳章

dear 2b:

你就好啦!咁有心,年年都去拜山....我呢十幾年,因為無去拜,比人炳鑊金~

你實會問我無乜解救吾去拜山~講起有段古..

我細細個跟呀婆,呀媽去拜完山返黎,都吾知點解成日吾舒服,起初以為形住....好啦!再大個的,直頭返親黎都訓得吾好,攪到無精神返工....後來問左,原來我係吾係好去得呢的地方....但呀媽呀手足吾信,以為我搵藉口....

結果呢十年,因為拜山呢個問題,攪出左好多不歡..

剛岩上星期,呀媽又黎吵我.....我忍忍忍,發現而家的我,忍工勁左好多......
betty
‹ 上一主題|下一主題