用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

醒目開學勳章

46哥.......)))))))))))))))))))))))))))

終於有機撞到你

等我上網剿番個貌似格格的樣比你look下

betty

醒目開學勳章

46哥:

我無驚呀!不過係得吾到人諒解,心內一直有點不是味兒姐~

betty

醒目開學勳章

46哥:

你知吾知,自己格格話我似楊x玲之後,我開心到不得了,好自豪咁,成日照到爆鏡.....看清楚自己邊樹最似楊x玲...

betty

醒目開學勳章

46哥:

係我本身好易high野......果類.......矛嚇親你呀馬...

betty

醒目開學勳章

46哥:

偉哥從我識佢到而家,從無話我似邊個,淨係成日話見親我都係只係見到崩牙,四萬咁人.......博乜....我答佢博你開心囉

係咪一個好知足的女人呢

betty

醒目開學勳章

46哥:

收到,都真係好靚喎

醒目開學勳章

格格吉祥

醒目開學勳章

46哥:

你錯啦!係我拾到就真,偉哥仲正....

betty

醒目開學勳章

46哥:

吾係喎!我好辛苦搵到呢張好似樣的相..

betty

醒目開學勳章

DEAR2b:
呢位靚女邊度夠俏 Betty 正呀 >>衰鬼,吾好玩46哥啦!

楊x玲係咁多屆港亞姐次,最大方得體,有種說不出的優雅味,仲拎埋個好似什麼皇后獎,佢呀媽都好勁架,係舊時的靚女,又係拎獎...

2b:想睇下我先頭搵到好似xx果張相你睇呀???

醒目開學勳章

dear2b&all:

早人呀!

今日偉哥有友人到訪,果2個友人跑馬吹水食煙,我都係同對孖寶兒女36著,走為上策,搵地方陪老爸teatea啦!

的士司機大佬,難得今日假期,你地要保持心境暢和,敬業樂業,今日吾好<媽>我啦!

同老爸搭親的的,的司機大佬都話我姐手姐腳,臨尾落車仲要加句,吾識照顧老人家就吾好帶佢出街啦!

我又係樹車緊5月假期啦!

叫偉哥切記帶口罩的betty上

醒目開學勳章

dearall:

下午maybe去飛蘇,會吾會遇見呀!

醒目開學勳章

DEAR2b:

我一個相熟司機大佬都吾識呢 !

betty

醒目開學勳章

dear2b&all:

咁就吾該晒你幫手問問啦!

我通常會係何文田廣場附近截的的,多數會去旺角,但旺角週度都好難停的的,幫我問問如考尖沙咀,佐敦附近啦!

其實上次係咁岩同老爸去銀行攪存摺,如果吾係我盡量都係對面tea,去果時遇到個非常好的司機大佬,所以變左返黎時好大對比...

我截左好耐,見到司機好吾願先停低,但佢停果個路邊位位根本吾夠我推輪椅,然後扶老爸上車,佢依然坐係坐位,直至有個經過的男人出聲,佢先落車再洗,佢喝我將銀色放上車,點知佢一洗架車去左九仗遠的對話馬路,跟住的我係馬路中心,扶老爸上車,果下都真係幾危險,個司機大佬最攪鬼係我呢頭扶緊老爸上車,佢果頭叫我收輪椅,個樣果非常不滿..

到我坐上車後,話佢知我去邊,佢竟然話佢吾識路,我答,我吾識點揸車去架喎!你先上左何文田果邊,我睇有無其他小巴可以跟啦!

好彩,見到一架綠van,無一下就到,佢係都話要入停車場,我見入停車場超麻煩,又要拎卡,我同佢講吾好阻人搵食啦!咪叫佢係路口比我落,跟住我見咪錶係21.5,我咪23元,叫佢吾洗找,點知,佢好惡死同我講,小姐,呢個舊錶黎架...你要比25個幾呀!我話,你吾講,我吾知喎...跟住已經好快好拎左27元比佢,叫佢吾洗找,點知佢講,真係麻煩呀!

<我一路見佢都係好不滿,我同老爸都吾該前,吾該後,麻煩晒你...>

我應係,我都吾想架,老人家係咁架,吾該你睇諒下啦!點解知答我,我吾係話佢呀!係話你呀!吾識照顧宅人家,就吾好帶佢出街啦!

真係火都黎埋,我開始黎火,不過都按住自己,你估我想架,你第時都會老架,我保你身體健康...原來發惡係work架..

佢即刻行黎黎,咋咋弟扶呀伯,我一手推開佢,吾洗你呀!同我行開...我自己攪得掂..

醒目開學勳章

DEAR ALL:

晚安~

vivi:你好勁呀!咁快搵到新工,祝工作愉快..

betty

醒目開學勳章

dear2b:

吾緊要呢!我收到vivi e-mail

betty

醒目開學勳章

DEAR46哥:

第一,張玉照可能太大,做吾到大頭相

第二,睇完佢之後,再睇番我呢輪撐到個殘樣,好心up

好啦!醒下你,試試將張相整細的...

醒目開學勳章

hihi!all:

午安呀!

食左聖康娜糯米雞的betty上

醒目開學勳章

DEAR ALL:

2b&格格:無法啦!除左食生果,菜同呢的,我都吾知食乜啊!

betty

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

嘩!我終於用小畫家切細左將相,整到靚女大頭相出黎啦!

問呀仔,佢話等我得閒睇睇幫你攪..

問左幾次呀女,今朝再問要去補習班的呀女,佢答我,問細佬啦!佢話等佢今晚返黎用小畫家幫我整....

把火,自己黎,不再求人...求人不如自己研究.

betty
‹ 上一主題|下一主題