用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有關"公文式"
go

有關"公文式" [複製鏈接]

現在有免費兩週可以試下; 所以心思思想同囡囡報名 ~ 囡囡現在k3, 之前沒有上過任何"公交", "e. nopi", 等等! 只是返一些普遍的興趣班 ~ 所以想請教下其他媽媽, 佢地ok嗎? 會否 hard sell? 收費貴唔貴? 對你地的小朋友有沒有幫助?
謝謝!
(之前都有個有關的topic, 但有58頁, 實在難追下去睇!!)
   0    0    0    0
Don't worry!Be happy![/color purple]

Thank you so much!
如果要join佢地, 家長要去個"家長會"的講座; 我驚會似有些會"抓住唔放"; 你地比小朋友返什麼班多?
Don't worry!Be happy![/color purple]

Thank you very much!
我諗會比囡囡試下maths先!

原帖由 xanax1mg 於 10-4-1 15:52 發表

我囡囡係3科一斉讀

Me Too! 我都想知呀? 你囡囡讀緊幾年班? 由幾時三科一齊返, 辛苦嗎?

嘩! 你囡囡好叻呀! 我諗如果小朋友唔覺得辛苦, 就ok啦~

原帖由 xanax1mg 於 10-4-1 16:42 發表

我囡讀緊K1, 舊年12月開始上公文英, 今年2月讀埋公文數,公文中就上左半個月姐~佢好鐘意做功課, 每有新字佢都好開心,一D都唔辛苦~
公文英同數佢每日做各20張, 公文中10張, 加埋本身學校2頁工作紙, 52張工作紙都係45 ...
‹ 上一主題|下一主題