用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 天主教聖安德肋幼稚園
樓主: qooqoofans
go

天主教聖安德肋幼稚園 [複製鏈接]

st. andrew 唔收我仔仔呀, 只收作後補生, 我都唔知佢地用乜野準則收, 自問果日仔仔表現都 ok, 有問有答咁, 只係因為檯面有玩具, 所以仔仔答緊老師野都係玩緊.....

able

我都係呀, 因為仔仔都叫做有問有答, 而且我老公果日去交 form 都排得幾前, 唔知點解, 連 pm 都冇......

hi namb

你記得我嗎, 你仔仔而家有冇響德寶讀呀?

我仲以為佢地係因為見我仔仔己經讀緊私立幼稚園 pre-nursery所以唔收佢添.

原文章由 Federica 於 07-11-15 17:47 硐表
我係上年過來人, apply咗但唔收, 我最初以為係因為我個女係細女, 但後來見我朋友個仔仲細2個月都收讀上午班, 佢表現亦唔見特別好, 經過我的推測, 佢哋係跟學生地址及家長職業來決定, 我朋友住私人樓, 我住政府樓, 我 ...

收到 st andrew 的電話, 話收仔仔 am class, 可能好多家長放棄學位......

我都未必考慮讀佢了, 因為太淺.

我只報了st andrew 一間作後補幼稚園, 所以答唔到你點揀好.....

如果基博 vs st andrew, 與其 d 課程差唔多, 大家都有學卷, 不如揀間近屋企算了.
‹ 上一主題|下一主題