用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York's Interview
樓主: Chloeliumama
go

York's Interview [複製鏈接]

我今日收到信, 10月27號 2點 in

lucky girl

咁你 d friend 有冇讚 or 彈 york 呀? 我自己既 friend 都唔係太鼓勵讀 york, 所以我 in 左佢收既話都要再諗清楚.

另外, 佢唔係岩岩先話可以用學卷咩, 下年又冇得用拿, 咁亂既.....

原文章由 LuckyGirl 於 07-10-18 21:05 硐表
其實so far 聽咁多人講話去york interview(包括自已d friend),好似大部份result都係收  !! 所以應該不用太緊張

我仔仔唔算大 b, 佢8月出世, 都係27號 in

原文章由 angiebb 於 07-10-21 10:48 硐表
hi
我囡囡2月大b都係27/10 in....,請教大家in 前有咩要準備?想知道in小朋友 過程 同in 家長過於?因為我好緊張...謝謝

個簡介會都幾長下, 但聽左會明白 york既教學理念多d.

我仔仔用中文 in, 冇得揀, 老師用中文, 仔仔就用中文, 佢之前唔係咁識中文, 好在我自己湊返佢佢中文都 ok 姐.

可能有 d 媽咪會講明仔女講慣英文所以叫老師用英文?

原文章由 s62143 於 07-10-30 15:20 硐表
Yes,  一個去interview 就ok 啦。
‹ 上一主題|下一主題