用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 叩門Maryknoll成功
go

叩門Maryknoll成功 [複製鏈接]

我今日收到通知囡囡叩門Maryknoll成功啦!!!!
   1    0    0    0

回覆 1# What_can_i_say? 的文章

7/7派聖家,8/7德望考筆試(考4個鐘)(16人),9/7interview+見家長,about 4人O.K.可以註冊(其中一人是我女女).我囡囡今日叩門Maryknoll成功了!
我女女是聖家小學.

回覆 2# neighbour931 的文章

校長係睇筆試既成績~ 我囡囡間school唔show個名次出嚟, 但係我囡囡喺呈分試裏面既平均分都係A.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
叩門Maryknoll 既過程:首先考筆試, 有101人(4 groups, 根據姓黎排), 中,英我囡囡都話好easy, 而maths大部分係奧數, 恰好我囡囡係奧數班, 所以佢都話OK~
之後就收到電話, 叫我囡囡今日(28/7)去interview, 個校長就問下關於筆試D野(of course 用English la~)
見完之後, 就收到電話,去註冊.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
希望幫到你啦~ 宜家我囡囡唔讀德望, 所以會有一個空位, 如果想入德望既話, 就快D啦~

‹ 上一主題|下一主題