用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人收到維多利亞Pre-nursery的收生信??
go

有冇人收到維多利亞Pre-nursery的收生信?? [複製鏈接]

Re: 有冇人收到維多利亞Pre-nursery的收生信??

tuenyima,

妳好!我女女都被海怡分行收左啦!但係下午班!想問妳女女係幾多月出世架?因為我覺得大仔會比編分上午班,細仔被編分下午班。

Re: 有冇人收到維多利亞Pre-nursery的收生信??

tuenyima,

我女女係八月出世的!之前我有朋友都係差唔多月份出世 (細仔),全被派入下午班呢!當日我填左「yes」,唔知道係唔係有影響的呢!

我不是住海怡,但都是南區。

六合彩 寫道:

嘩, 恭喜你地ar...你地幾時收到信架...我仲未既, 我等緊寶翠園個間ar......係咪即係吾收呢.......

寶翠園個間我有朋友都收到囉喎!

六合彩 寫道:

:cry:  :cry:  :cry: 好吾開心, 聽到你地咁講,可能我地吾收ar....無得一齊係校友.... :cry:  :cry:  :cry:  
郵差係吾係已經放假....

應該唔會唔收架!或者妳今日番到屋企見到有封信等緊妳開啟。

原來有咁多位媽咪都打算考 St. Paul N1 的!希望大家都咁 LUCKY 被取錄哂啦!

twokidsmum,

咁想問妳覺得女兒在 St. Paul 讀書開唔開心呀?可唔可以分享一下 Interview 有 D 乜野攪作架?謝謝!

twokidsmum,

謝謝分享!我都覺得競爭很大呢!話就話 03 BB 出生人數少左!

係呢,咁女女番全日制的初期有無覺得佢唔習慣呢?女女需唔需要坐校車/巴士上學嗎?

twokidsmum,

睇完妳的留言,原來褓姆車唔係咁安全呢!

咁妳女女係唔係以插班生的身份入讀 SPN 架?
‹ 上一主題|下一主題