用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 康和之服務真差~~~ 聖羅撒御用校巴-無得選 ...
go

康和之服務真差~~~ 聖羅撒御用校巴-無得選 [複製鏈接]

我女都係答1號 轉c机 / ee呢d我唔理 but唔好1日係出邊等 1日係入邊等 as我個工人仲要揹住細b 出出入入 雖然有牙遮頭 都係ar 我打個n之比王小姐同佢complaint個呢個status 佢次次都笑住答我會同c机講 甘講左又係甘 我又可以同邊個講
原帖由 monkey妹 於 09-9-8 10:04 發表
學校絕對無偏袒康和, 鄭校長已經鬧到康和佢地死架喇, 而家等緊康和點改善囉, 我個囡坐1號車都有好多問題, 我知康和轉左好多司機同EE, 咁新學期要比D時間給新司機同EE適應, 真係要大家體諒, 希望康和快D改善到喇..... ...

我打去srl問 佢地叫我打比康和個王小姐 個tel都係佢比我 甘我action la
今日又遲la 阿姐同細b係35度烈日當空下等家姐返黎 企左over 15mins 就黎變左2尊出晒汗既望姐石啦
原帖由 monkey妹 於 09-9-8 17:08 發表
你講學校文書黃小姐
而家只有快D寫便條給麥修女知道及跟進喇

都係尋日家長會先知1號車日日返到學校都遲到 起碼冇半堂 放學又係頭車走 即係又小半堂 加埋就1堂la 同埋1號車兜太多路程 我小朋友官唐都叫頭站上 都要12點5止車 仲要遲 放學都要成5點3先返到 唔怪得阿女唔敢食甘多野同飲水la 怕嘔/vv 我聽日會斗封信比學校 一於反映下 先得 搵日請半日跟佢車sin
原帖由 carolnlk 於 09-9-12 23:49 發表
我個女係讀K2,係今年插班生,之前都有打過俾康和問,佢地俾我嘅感覺都幾冇禮貌,佢地淨係話唔知安唔安排到架,安排唔到都冇辦法,你等下個學期先搭校車囉......後來喺差唔多開學前打電話黎話安排到搭校車喇....結果係安排 ...

Hi Alex 甘你會5會搵日跟下車 我plan左28號個日放half 睇下佢地個路線係點走 有d supporting先有pt同佢地嘈
原帖由 alexliu 於 09-9-14 11:06 發表
唉! 部1號車!!倬誼12:40先上,放學又5:35先返到,足足要成1個鐘有多!經常唔準時……
‹ 上一主題|下一主題