用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 Down Syndrome - Not disable, differently abled..... ...
樓主: reginang
go

[唐氏] Down Syndrome - Not disable, differently abled..... (Part 2) [複製鏈接]

thanks holiday ! 都幾驚訝 , 真係無想過可以做司機 .

hanhanma: 睇完相 ,  有禮物收咁好 !  係咪又係酒店搞 ?

happy birthday to flora!!!

你地啱啱放暑假去左边 ?

regina: astha 迷你運動會好正喎 !

今年報左2星期暑期全日班, 9:30-4:30, 比放學更長時間. 第三星期我放假會同佢返大陸玩幾日 .

hanhanma:  活動名叫 <全才兒童成長發展計劃>  23/7 - 3/8
1 星期為一節 , 我就報哂2星期. 9:30-4:30 .

游水係屋企樓下泳池 , 貪方便 ,  游完返上樓吾駛行 .  我地今日都有去 , 不過十分鐘就走,  因為好大風 , 好凍 !

你地去澳門玩幾多日 ?  睇廣告威尼斯人酒店好正 ! 你會去試嗎 ? 新開好似做promote 平日住有特價喎 .

regina:  暑期班今年比舊年貴 ,  但因為我要返工, 無人照顧佢 , 所以惟有硬住塞佢去暑期班. 有得揀 ,  我寧願帶佢四圍玩 .  

hanhanma: 原來威尼斯人酒店8月尾才開業, 開業初期有特價,  我諗住9月頭去.

hi kitlok !!

hanhanma: 睇左相啦 ! 今日好熱喎 ! 咪好辛苦 ? 有無睇熊貓 ? 睇相好似唔係好多人 . 因為無續年證 ,  所以無得去睇熊貓.

regina , hanhanma:
summer course怎樣呀 ?  帶完佢地返學校之後,  係咪好free呢 ! 上星期我可以日日tea完才去接佢走 .

catca:
澄澄住左17日 , 主要因為佢唔識食奶 ,  插胃喉,  要職業治療師幫手 , 等佢識自己飲奶才能出院 .

好消息 ! catca 囡囡出世了 !

hanhanma:  你去完澳門?  我下星期二去, 玩三天.

hanhanma: 嘩 ! 你地兩公婆咁sweet !

hanhanma: 你地南區風係咪好勁 ?  掛8號時我地兩母女係科學館   我地昨日返嚟啦 !

regina:  無辦法啦 ! tj 仲細 , 等佢大d 你地一家四口子咪可以四圍去 . 記得澄澄幾個月大時都甚小出外 . 碰到沙士期, 試過2天不出門 .

hanhanma: 樟木頭除左食 , 打牌之外,  無嘢玩 ,  所以都幾悶 . 唔似澳門, 廣州咁熱鬧

你地最近有甚麼節目 ? 今天放晴呀 !

regina:

tj 叫甚麼名字 ? sorry ! tj出世咁耐 , 我還未問過妳 . 真抵打

hanhanma:  ratiopharm  no: DIN 00466425 , 係加拿大阿姨幫我買 ,  仲有一隻多種vitamin , 好平cad6.58 一支 .
我會post 相上blog , 你可去 <相簿>睇 .

你地星期三約左係边度 ? 我依家一至五都要返工, 所以未必就到時間
hanhanma: 有心啦 ! 佢今日都有返學, 不過無胃口 .

regina: 你地食唔食牛? 你屋企附近有間明星酒樓 , 樓下有間新樂園d 牛丸& 牛根丸幾正, 有牛味又彈牙. 我今日買左返屋企做餸.

你地下星期會否再食早餐 ,  預埋我吖 .

hanhanma:  暑假度度都好多人,  有無人插隊?

[ 本文章最後由 chelsea.mama 於 07-8-26 14:25 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題