用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 非常不滿 ST ROSE
go

非常不滿 ST ROSE [複製鏈接]

據我所知, 仲有一個家長都係見見下又話唔收, 仲要係已經話安排佢一陣出去註冊, 臨門一腳發生左小問題(人地私隱唔講), 又係講一輪廢話後話要再考慮, 堂堂校長, 言而無信, 簡直當我地叩門要當佢神咁拜.

其實佢曾經係同我和小朋友所謂second in中講過佢因為政府派位已經收左一班唔好既學生翻黎, 令佢和老師疲於奔命, 連自己學生都唔尊重, 又點會識尊重人!

考左九間私校/直資都無見過咁既教育人士, 原來上年都係咁, 唉....

unfair 123,  我真係"鄧"你唔抵, 當日咁多咁好幼稚園你都唔要, 相信左佢地.

其實, 佢地除左欺騙自己SRL幼稚園家長, 佢地都欺騙左我地外來叩門家長, 一係佢好似Marymount咁, 公開講明除非所有政府派位都選佢地做首位先可以叩門, 否則有咩可能係所謂叫你黎註冊果日先兜口兜臉話你選左協恩做首名而翻面.

仲有我唔肯定協恩係唔係真係叻過佢地好多, 至少人地講明遊戲規則.  

最後, 學校連基本尊重都唔曉, 又點可以期望佢會教曉小朋友尊重人.
‹ 上一主題|下一主題