用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part II) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part II) [複製鏈接]

Hi Leona,

今朝離遠見到你個影,不過掛住交收, 冇同你打招呼

原文章由 Leona01 於 07-9-3 21:51 硐表
我今朝同nicki打過招呼, 佢趕住走, 無詳談, 啊仔響2D.

yaumama,

我收唔到你個pm呀

原文章由 yaumama 於 07-9-3 17:53 硐表
上年我得閒, 少意思啦...:loveliness:  而家煩到你, 唔該哂就真 :)

自從屋企無左工人之後, 日日都好唔得閒, 所以都好少再上黎..上黎又追唔到你地..

我已 PM 我囡囡個中文名俾你, pls check.

...

9s,

我都收唔到你個pm呀

原文章由 nice1314 於 07-9-3 17:51 硐表
mp,
Pls check pm

QUOTE:
原文章由 cheungmp 於 07-9-3 17:31 硐表
咁麻煩所有有 MSN account 嘅都pm埋比我啦~~

Leona,

你星期六都要返工呀:cry:

原文章由 Leona01 於 07-9-3 22:32 硐表
mp,

Please check PM.

阿仔原先1B班最好既朋友差不都都響賽伊家你地2A班, 佢都好失落下.  一放學就貢左去2A拉都拉吾住.我見唔到你呀:-| , 等我返office請下假, 睇下15/9可不可以一起.

...

魚一丁,

我選擇性地棄丟, 留返一d同錢有關嘅(sorry, 職業病 ), 例如課外進修班, 訂校服之類, 可以對比吓今年嘅價

原文章由 魚一丁 於 07-9-3 22:25 硐表
各位媽咪,

我e+整理緊亞仔d通告, 想請問下你哋會點處置上年ge通告?會保存起...定係選擇性地棄丟? 因為都唔少....

Leona,

邊個係R仔最好嘅朋友呀? 可唔可以pm我知:)
E仔嘅好朋友麥同學都去左你2D班, 佢小息都去左搵佢玩
阿仔今日已經認識左幾個同學, 佢講左幾個名, 我都唔記得
我要快d記得至得, 我成日唔記得, 佢已經好似有d不耐煩喇

原文章由 Leona01 於 07-9-3 22:32 硐表
mp,

Please check PM.

阿仔原先1B班最好既朋友差不都都響賽伊家你地2A班, 佢都好失落下.  一放學就貢左去2A拉都拉吾住.我見唔到你呀:-| , 等我返office請下假, 睇下15/9可不可以一起.

...

hhkk, kec,

學號未定喎, 可能驚有人要轉校

原文章由 Cassey 於 07-9-3 23:47 硐表
兩樣機會都有....嘻嘻

1) e? 乜學校開7點本嘅咩? 唔知
2) 欣償畫展......及.........藝術表演!? 再+"活動後感......." 我老爺最唔鐘意, 即係又係我做
3) 請問"學生証".....要還嗎????? 10月3日先還, 等9月尾派左新證先

hs,

未呀~~

原文章由 Huisys 於 07-9-4 01:02 硐表
各位靚媽,

我今日...又分兩part瞓...你地走哂未呀???

要返工呀

原文章由 Huisys 於 07-9-4 01:12 硐表
e...mp...做咩你都咁夜唔瞓???聽日唔駛返工???

hs,

A仔係咪仲記住上次 BBQ 係地鐵嘅事, 佢地好似....又唔係嘈交....但係又唔一齊玩

A仔有冇同你提過

hs,

通告有no., 你有冇對到少左邊份, 可能唔洗簽, 齋睇

原文章由 Huisys 於 07-9-4 01:18 硐表
親愛的,

你都未瞓呀??
佢今日都ok啦..仲有d鼻水咁...不過有藥食應該ok...

mp--好彩你提我..原黎有9份通告..我A仔係就係帶左9份返黎..但有份重覆呢......等我上kts度download返先.................oh...my god.... ...

ttmm,

而家bk先好d, 之前係勁慢...

原文章由 tungtung-mama 於 07-9-4 01:23 硐表
嘩,乜仲嗊熱閙,幾點鐘呢

hs,

唔係.....e仔都有唔啱.....我今日又"關心"左佢啦.....睇吓聽日好唔好d

原文章由 Huisys 於 07-9-4 01:23 硐表
mp,

咪係..我都有問A仔仲咩唔同E仔坐.佢話...放低完書包去厠所果陣..好似撞到E仔同呀李同學一齊去厠所..跟住好似又話E仔唔知講咩笑佢喎..咁佢返黎咪又係度發脾四囉.....................唔好意思......A仔個人性 ...

hs,

阿仔話 Miss Hui 好惡, a仔點講?

原文章由 Huisys 於 07-9-4 01:31 硐表
mp,

啊...原先以為漏左no.27...好彩唔係....因為成份交番的關係..我以為冇添..而家ok喇..唔該哂mp...

吓? 阿仔話係 Miss Hui 嘅
仲話之前係教1D班, 見過佢 人, 所以好驚唔敢曳

原文章由 Huisys 於 07-9-4 01:40 硐表
mp,

邊位miss hui??????
呀仔話佢地班住任係miss yiu..........我仔話幾好人..miss yiu以前係小一預備班教過佢英文............

我頂唔順啦....睡魔急 call

good night~~

good...........morn.........ing......

very sleepy too...........

原文章由 Cassey 於 07-9-4 09:51 硐表

Good morning.....ah~
very sleepy.........
zzzzzzzzz

hi yummy,

你冬眠完喇

原文章由 yummy 於 07-9-4 10:34 硐表
我黎報到架.

mp,  我send 左pm比你la. 唔該哂.

ttmm,

ok, 我仲未放工, 一陣返屋企整

你影左咁少相嘅

原文章由 tungtung-mama 於 07-9-4 11:00 硐表
個website好難download D相,個file format is unreadable,仲等我join埋membership添, 可否轉用第2個website。
‹ 上一主題|下一主題