用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part IV) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part IV) [複製鏈接]

.....

佢...

我就.........慢慢就....

心裡好想...

但係佢就........或者...

於是我就.......跟住..

最後....

清明記得黎裝支香比我...

原文章由 oscarmama 於 07-12-15 16:29 發表
佢好快咁叫做温咗啦 錯十個八個字咁law

MJ,

我睇到單新聞....好得人驚呀.....嚇死人.....你仲咁震定

冇事就好囉
原文章由 MyJade 於 07-12-15 21:53 發表
mp,9s,hhkk,osmm,魚一丁, carrie,

其實我的傷勢不大, 傷口只是手指尾尾折咁上下大, 但就都幾深, 所以要縫5針, 現在行路就要拐下拐下囉, 11日後拆線, 期間不得濕水. 絕對冇大外, 放心.

...

9s,

OK呀...麻煩晒你
另外, 可唔可以買d薯片蝦條之類嘅小食

原文章由 nice1314 於 07-12-16 15:00 發表
各位靚媽,

我已經 post 咗 21/12 X'mas Party 個 food list 啦...

麻煩大家過下目...睇下有冇嘢加 or 改....

如果大家冇其他意見...我會在呢個 Wednesday 訂...

Pls click below link :
http://forum.baby-kingd ...

9s,

到時我地一齊去, 放低d仔係 Club House, 跟住我去買呀, 唔洗你咁辛苦, 不過可以借個姐姐用就更好

原文章由 nice1314 於 07-12-16 17:58 發表
mp,

好呀....
到時買飲品時可順便買d 小食:

唔好啦, 你咁多野攪

原文章由 nice1314 於 07-12-16 18:13 發表
mp,

Sure ~ no problem..

到時我去買都OK

cm,

冇....諗住比佢餓吓

原文章由 CyrusMom 於 07-12-16 13:30 發表
各位媽咪,

星期一沒有午飯盒供應, 只得一個蘋果, 請問你地會為他們預備 lunch嗎?

osmm,

我啱啱比老爺輔導完....

原文章由 oscarmama 於 07-12-15 21:49 發表
mp

你d公仔好切題,幾乎一隻字都吾駛寫
吾好咁興啦,e仔可能有佢預算呢!
你提醒吓佢先啦....

me 2 :loveliness: :loveliness:

原文章由 nice1314 於 07-12-17 09:47 發表
我都支持左喇...

我老公之前唔知我報左d咁嘅野, 尋晚知道, 即刻好大反應咁...

吓?!~~~得唔得呀...餓死佢....

嚇到我不知幾驚呀
原文章由 Huisys 於 07-12-17 09:05 發表
9s,

咩一個呀..成四個腸仔包呀..不過係迷你ge...ok架喇..就算有少少餓...一餐半餐唔怕ge

你地有冇記得交埋張捐款表呀, 我今朝先記得寫

原文章由 Huisys 於 07-12-17 09:05 發表
9s,

咩一個呀..成四個腸仔包呀..不過係迷你ge...ok架喇..就算有少少餓...一餐半餐唔怕ge

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1236241&extra=page%3D1&page=3

Help~~~~有冇攪錯....唔知邊間學校

請留意21/12 X'mas Party 詳情如下:

日期: 2007年12月21日
時間: KTS 聯歡會後 (預計大約5點完)
地點: 海逸豪園會所

Food cost : 約$100/位, 大小同價
禮物:
請大人準備一份100元左右的禮物,
請小朋友準備一份50元左右的禮物.
Gift code : Funny

阿仔話今日有個同學冇參加, 所以冇蘋果食, 但係佢媽咪又冇比野佢食, 所以佢今日 lunch 係---冇..野..食

原文章由 Huisys 於 07-12-17 22:02 發表
mp,

我冇參加呀..呀仔一聽到淨得個蘋果食已經叫我唔好參加喇...正大食積

大食得過我個仔? 我已經比左蛋糕佢, 仲比埋錢佢去小食部, 放學仲食個好豐富嘅下午茶

原文章由 Huisys 於 07-12-17 22:02 發表
mp,

我冇參加呀..呀仔一聽到淨得個蘋果食已經叫我唔好參加喇...正大食積

[ 本文章最後由 cheungmp 於 07-12-17 22:35 編輯 ]

給所有12月生日嘅靚女

9s 一定係.....
原文章由 heiheikeikei 於 07-12-18 10:12 發表
同學仔....

你偷咗粒石呀...

美菜子,

你第二次放我地飛機啦

原文章由 美菜子 於 07-12-18 12:40 發表
Hi, Long time no chat in BK.

mp, nice9 &  all mami,

So sorry to inform that I need to work night duty on
20/12---> sleeping day on 21/12 and
Daddy will also need to work on 21/12 p.m.  cos the
swa ...

笑得咁開心, 一定係生女

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-18 15:43 發表
乜妳咁架 生佐都唔講

hs,

叫你老爺送比你囉

原文章由 Huisys 於 07-12-18 16:07 發表
嘻...見各位咁高興,我又摷d圖片送比今個月ge壽星靚媽啦~~
http://hk.d.yimg.com/sp1.mm-a7.yimg.com/image/3860666776

http://hk.d.yimg.com/sp1.mm-a11.yimg.com/image/108450071

http://hk.d.yimg.com/sp1.mm-a1 ...

hs,

你都唔知, 我先啱啱一額汗, 好彩唔係有意外

原文章由 Huisys 於 07-12-18 15:49 發表
mp,

你點知架??發夢夢到都笑出黎呀:D :D :D :D
‹ 上一主題|下一主題