用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 08/09 K1->09/10 K2->10/11 K3~~繼續傾
樓主: vonvon
go

08/09 K1->09/10 K2->10/11 K3~~繼續傾 [複製鏈接]

hi, all

nice to meet you:

上午班

1) vonvon -- 囝囝 -- 紅磡
2) 豬仔媽媽 -- 囡囡 -- 荃灣
3) winwin831--囡囡--美孚
4) mysy33 -- 囝囝 -- 將會搬去將軍澳
5) wongxubus--囡囡--九龍灣
6) peBB--囝囝--Ma On Shan
7) carey_mum-- 囝囝 -- Tai kok tsui
8) kiki -- 囡囡 -- 淘大
9) fatkk -- 囡囡 -- 未定 (會搬)
10) ClaireMa -- 囡囡 -- 荃灣
11) Colin -- 囝囝 -- 碧海藍天(西九龍)
12) Phemie --囡囡--九龍灣
13 Estrella --囡囡--kln city

下午班
1) kid--囡囡--淘大
2) Nokin - 囡囡-- Mongkok

我個女係下幼信班, 有冇同班同學仔呀?:)

剛剛陪她搭完校車, 送了她上課室, 一切尚算順利啦.

hi, 你好呀!  你係吾係指佢坐邊張desk呀?  佢係坐 "提子"呀!  你囡囡呢?

吾知我地有冇見過呢? 可以有個同班朋友啦!

原帖由 nganga 於 08-8-28 22:50 發表
囡囡都係下幼信班呀! 你囡囡乜野組呀?

今日都好順利, 我跟囡囡坐校車, 返到學校都無喊呀!

遲d可以交換消息la!

hi, 稀_客
我都收到電話呀!請問你小朋友讀那一班?  我小朋友係下幼信.

原帖由 稀_客 於 09-3-16 16:14 發表
早兩日收到老師來電問可否在4月7日幫手帶小朋友到中學禮堂,我答應了。請問有冇家長都收到老師電話?

我個女前兩日都係kam講, 所以我昨天就比左d關於夏天的圖片佢帶返學。放學返黎我發現佢多左張貼紙, 佢話係因為有帶圖片, 老師獎勵wor!

delete........

‹ 上一主題|下一主題