用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂基 (九龍塘 ) 2005
樓主: BOBO128
go

樂基 (九龍塘 ) 2005 [複製鏈接]

Re: 樂基 (九龍塘 ) 2005

sunflowers,

Please click here--->HKPS (Kln Tong)

I think it can answer some of your questions! Hope it helps!

sunflowers 寫道:
can anyone tell me the website of hkps (kln tong)

Hi Shermanmum, joeykachunpak,

你地好嗎?

點解咁邪嘅?! 關於見家長, 我一早都覆咗回條話要更改時間, 但現在都未有回音. 另外, 都係見你地講起先知道有聖誕party, 但又係從來冇收過通告嘅!  

Shermanmum 寫道:
Hi joeykachunpak,

我都係18/11晚見家長, 你幾點見呀? 我6:15見, 希望到時會見到你 我地會去聖誕party, 記得舊年真係好好玩, 我仲同Sherman做代表上台玩game, 可惜喺最後回合輸咗 :cry: $250都唔係好貴, 因爲係buffet同有聖誕禮物, 仲有小朋友表演同抽獎, 而且可以叫Amy姐安排我地坐埋一枱添!

Shermanmum,

你講得對啊! 咁q 兩次都係冇返學. 但其實班主任應該 mark 底比左邊個, 冇比邊個麻..........

佢地個 website 的 happyland 宜家 work 啦, 有埋通告可以睇.

[quote]
Hi jm03,

快D去問

Hello!

星期五會去旅行嘅媽咪, 你地會預備乜嘢食品呢??

Shermanmum,

咦.....我同你好相似, 我會帶自製三文治, 腸仔, 維x奶, 蛋糕仔, 可能會煮d campbell soup 添.

jm03,

街買麵包或自製三文治, 鶏蛋, 腸仔, 果汁

joeykachunpak,

吓! post 出黎?? 咪咁搞笑啦......我唔想嚇壞人啊! 我地一定會有機會相認的.

講開個旅行, 亞囝果日都玩咗好多嘢呀, 包括有非洲鼓, 做湯丸, 撈金魚, 坐水上單車, 做紙鳶等! 節目好豐富呢!    

joeykachunpak 寫道:
jm03,

旅行個日都唔記得同你相認,你有無旅行d相,post出黎睇下你盧山真面目   

joeykachunpak,

請去 check [大x盟]!

btw, 大家星期六會去參觀[益力多]嗎? 亞囝好鍾意飲, 所以會帶佢去......

BOBO128,

首先, 恭喜你啊! 知道係仔定女未?  

假期有什麼活動? 你可以去海洋公園啦 (自由報料都有講), encore disneyland 同埋可以入去住一晚......  

BOBO128 寫道:
請問大家假期有什麼活動提供俾我同囡囡去玩 ?

thanks
‹ 上一主題|下一主題