用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 比華利幼稚園
樓主: WCY
go

比華利幼稚園   [複製鏈接]

回覆:比華利幼稚園

現在讀緊 Beverly 的小朋友媽媽,我們本身有個Facebook group 不過係秘密羣組,你們有興趣可PM your Facebook email to me. 我可以add 埋你地!

回覆:比華利幼稚園

Winky, 自從我同阿女講佢轉校,又加上返summer school, 佢早排情緒好低落呀!不斷問我點解要同佢轉校,又話唔要返新學校!唉!佢係咁話掛住 miss Lau, 何主任黃主任,又話鍾意食禪姐煮的飯!我而家都好頭痕!可能因為佢係比記歲半開始讀,老屎忽,而家佢就掛住比華利囉!早知係咁我就唔轉出去啦!

回復 Tracy1987624 的帖子

i added u, waiting for u to accept

回復 WCY 的帖子

Ching Ching mama?  家姐是舊生,no problem la!
My girl is getting better la!  We are spending more time with her and let her know that she will meet new friends.

回覆:alungma 的帖子

6 點関門啦!五點啲學生走駛Lu. 下次早一點星期六早上去會好些!

‹ 上一主題|下一主題