用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 St. Francis Result
樓主: TY3388
go

St. Francis Result [複製鏈接]

During the interview, my daughter forgot how to calculate 16-10=?   , however, she said she answer all other questions.
So I wonder if she can get it if she made even 1 mistake.

讀DGJS/DBS 後, 轉INT'L school o既就聽好多.

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-25 17:32 發表
唔該晒你. IF 有幸SFA 都有, 我都會留左位先. 但都會盡快放其他位.

但你有冇聽過, 有人會讀DGJS / DBS 後插名官津呀??
因為其實學費真係好貴, 又要學野....唔知有冇人咁做??

...

Hi Mandy,
今日上普通話老師先講起++, 話佢d 動作特別
仲知道你地20分都抽唔到.

原帖由 jumbo_mandy 於 10-11-25 19:11 發表

有冇人會讀DGJS / DBS 後插名官津? 我估都機會微少少, 其實我只係怕, 有d費用係預料唔到啫, 所以話要揾d用家再深入了解下先囉。

MANDY:
佢唔係話++套動作騎呢呀! 係話你地自己改左又幾得意呀! 我都覺得老師套動作太多太誇張, 但佢地已練左咁耐, 好難改.
校際我地下星期三參加英文, 星期五參加普通話的比賽.
佢地個AGE GROUP好似冇獎架,只分ABC 級.

PS: SORRY板主, 我地又離題.

dlmcdlcl:
KV唔幫學生報架!
校際朗誦同音樂節都係經出面老師報。

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-25 21:34 發表
JUMBO_MANDY

要透過學校 & 音樂機構報, 咁++ 個老師就係會員所以可以報? 定係透過KV?

你講既金紫荊, 我都有睇過, 響小學雜談內D人又話參加既係水魚. 我就唔敢玩....V_V

如果有普通話老師資料可否PM 我呀? e.g. 佢 ...

希望明天多D人有SFA好消息
‹ 上一主題|下一主題