用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 2013-14 IK1 英普班 報到區
樓主: pp.kitchen
go

2013-14 IK1 英普班 報到區 [複製鏈接]

回復 kwanhoney 的帖子

Hello, Not yet create the FB group, but we can definitely create one after everyone confirm their choice

回復 cocoworld82 的帖子

你好呀, 原來有位師姐響度, 真係好了.
我大女來年都升主流K2了

回覆:fayemom 的帖子

歡迎你!兩姐妹在同一校園真是特別開心!
我的女兒偶然在校見到小學部的堂姐,兩個小孩回家也興奮地告訴父母。

請問你大女也是崇幼畢業生嗎?

引用:25/7起逢星期四上課一天,有冇人都一齊報

原帖由 lulu0307 於 13-07-08 發表
25/7起逢星期四上課一天,有冇人都一齊報咗?
應該係啟蒙班。我要返工所以無報

似乎大家既選校都塵埃落定了, 係時候可以開個FB group了.  
有興趣加入既請PM我 ^_^

唔講多了, 費事俾人block

回覆:littlemiss2011 的帖子

Hi Kelly,

Nice to meet you. Request sent.

收到通知書預備開學了, 仲編埋班, 好興奮呀!

回復 peggieleung1121 的帖子

Hi Peggie,
Nice to meet you!! Presley looks so cute!!

‹ 上一主題|下一主題