用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 中學生女仔的白底裙,有冇好介紹 ?
樓主: pigpigsheep8888
go

中學生女仔的白底裙,有冇好介紹 ? [複製鏈接]

pigpigsheep8888 發表於 19-8-9 14:47
喔,係 bor, 可以係呢度問吓喎,thank you. 等我去問吓先

金綸好好服務,連返學bar都有得賣

flower9 發表於 19-8-22 10:52
可唔可以試身?

唔可以,好似話換都唔得。

kin818kin 發表於 19-8-23 11:33
返學 bar 都有?

剛剛發育果D

kin818kin 發表於 19-8-23 15:52
喔﹗

咁又幾方便喎﹗什麼價錢?質量如何?

望落質料幾好,金綸一向唔錯既,不過阿女太肥,已經唔啱用

EggBB 發表於 19-8-29 03:30
你好,我個女剛升上中學,又係因太肥胖,很難買到合適的胸圍,她著得很唔舒服,好唔想穿著,勉強穿著咗後 ...

我女女係真肥,佢小五時著你講既連一件底衫,佢著雞仔mug。不過P6已經要著真bar bar了,童裝款。佢著過日本百貨公司果D,同埋wacoal,佢話wacoal舒服D。

我覺得佢地係唔慣,所以覺得唔舒服。阿妹都係咁麻煩。著過頭lup果D唔係嫌帶太幼就嫌開胸太低,嫌三嫌四。所以要問問佢邊度唔舒服,買啱佢地心水。

EggBB 發表於 19-8-29 23:13
我個女又係嫌三嫌四,佢真係好肥,依家已經150磅,佢唔鍾意著bar bar,鍾意著底衫,鬆鬆地舒舒服服,佢唔 ...

咁真係肥喔,都係俾心機減下好,唔係行步路都唔舒服,我個110磅已經好論盡。

EggBB 發表於 19-8-30 14:27
唉! 睇怕都幾難減肥成功(emoji)(emoji)(emoji)

唔知你小朋友幾高,我個150,110磅都要減10磅,你真係要好努力。

EggBB 發表於 19-8-30 14:25
真係多謝賜教,我都唔識有好多種分別,呢個阿媽真係失敗,我都唔識揀。
...

唔好將自己失敗、唔用等等成日掛係嘴邊,會不自覺咁講,年青人唔會覺得你謙虛,會唔聽你講,因為你自己都覺得自己無用。呢度個個媽咪都係由唔識開始學,無問題既,問多D人,問多D意見,學學下就識。

YolandaTam 發表於 19-8-30 14:45
唔駛客氣  
其實好多款少女 bra都好靚,你可以參考網上資料先幫女女度身大概係咩杯位,之後再去專 ...

原來店員會睇阿媽size俾個女⋯⋯唔怪得之次次都俾個A cup阿大⋯⋯阿大wacoal都著75B,開頭店員俾個80A佢,著到古古怪怪咁

YolandaTam 發表於 19-8-30 21:16

講得啱

你果劑土伏苓龜板瘦肉係咪得呢三種材料?阿大又係爆瘡。龜板係咪藥材鋪有得賣?

YolandaTam 發表於 19-8-30 21:19
咪就係  
好多人覺得女似阿媽......其實邊有一定呢?似阿爸唔得咩?自己運動多飲食好發育得好過 ...

可能因為我細個時偏食,營養不良阿女們我好俾心機煲木瓜湯佢飲㗎

YolandaTam 發表於 19-8-30 22:18
位元堂有湯包㗎, 盛惠七十大元。如果一個人飲㷛到兩次嘅。不過你阿大會唔會成日攰先?同埋啲瘡出邊個位呀 ...

係呀,濕重,成日all肚。瘡集中額頭,鼻兩邊都有D。

YolandaTam 發表於 19-8-30 22:32
有啲複雜喎...暗瘡集中額頭 = 壓力,肝火旺;易肚瀉 = 濕重。如果肝火為主,太去濕驚會燥,或者你俾佢試飲 ...

係呀,我哋三個女人都係火旺+濕重的。我仲要加埋胃寒,所以好麻煩。

EggBB 發表於 19-8-31 03:57
謝謝鼓勵(emoji)(emoji)(emoji)

‹ 上一主題|下一主題