用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 九龍塘官立小學 - 叩門面試
go

九龍塘官立小學 - 叩門面試 [複製鏈接]

Re: 九龍塘官立小學 - 叩門面試

littlecat

我想問你小朋友讀邊間幼稚園架???
我都覺得聖家好d

littlecat 寫道:
我囡囡讀根德園, 但我決定唔去interview, 留番d機會比其他想入讀既小朋友.

咁都岩既,留番d機會比仲未搵到心儀學校既小朋友去interview啦

ICHUN

我仔會讀德信小學,你個小朋友呢???

ICHUN 寫道:
Hi toby豆 ,

1st round or 2nd round to Tak Sun?

My child will go to SFA.  But still want to wait....Ha Ha.

我1st round and 2nd round係選英華,點知都派唔到,
跟住咪去叩德信門囉,就係咁樣德信就收左我仔,你仲有邊間係等緊消息架???

ICHUN

仲未有消息呀!!!!

littlecat 寫道:
ICHUN,

I will choose private school for my daughter. My first choice is APS (on waiting list), second choice is KTS (admitted).

KTS好似7月18號返學呀

‹ 上一主題|下一主題