用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會聖三一堂曾肇添幼稚園 聖三一堂中心幼稚園 08/09 K1 家長入黎傾吓啦 !!! ...
go

聖三一堂中心幼稚園 08/09 K1 家長入黎傾吓啦 !!! [複製鏈接]

王國長老

你用你高貴身份要求在幼稚園一覽開個TOPIC比聖三一中心幼稚園啦
原文章由 jolo 於 07-12-14 16:54 發表

代表我..... 係 bk 先係正職, 公司只係 part-time 囉.........
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

王國長老

唔歡迎08-09N班學生呀
原文章由 LLK 於 07-12-14 13:53 發表
Hello,
上星期六同個囡註冊咗喇
有無08/09 K1 家長係度呀
大家傾吓計丫 :loveliness:
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

王國長老

大家7/6會幾點返學校交錢呀??

王國長老

星期6希望唔好茖雨啦

王國長老

真係唔明點解會有新生家長覺得我地間學校係先IN先收,WAITINGLIST都要係先到先得
如果係用呢個方法學校真係可以做少好多野,我覺得咁講係抺殺左學校既努力囉
‹ 上一主題|下一主題