用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有冇人interview咗港大同學會書院?
go

有冇人interview咗港大同學會書院? [複製鏈接]

這麼快巳通知收咗了?? 我上個星期才交表,昨天收到電話,下個星期才去interview. 想請問各位:
1.是否要穿校服還時平時便服呢?
2. 面試是用英文交談還是中文呢?
3. 家長是否需要面試呢?用英文還是中文呢?
有否家長幫忙解答呢?萬分感激。

Thank you very much for your reply.
原帖由 sunnytiffany 於 09-1-16 16:52 發表

1. I think the principal is not too concern about the dressing code. He's quite open-minded.
2. Interview in English first and invite parents to talk.
3. Talk in Cantonese with parents.

妳的有消息沒啊?我仔昨天晚上去面試,今天收到電話說收他,效率真快。現在十五十六,不知入不入因要放棄大抽獎,各位意見?

可以報,我小朋友應該是BAND1尾和BAND2頭吧,因老師沒說得太清楚,我自己估計的.

哦這麼奇怪,我星期二都見到他。怪不得今天我仔說他同學去面試時見不到他了,等我打去學校了解吓。之前轉校長聽說是退休。

今天打去學校問過,回答是再請多一位。那就是一位校長,二位副校長了。不知我有否聽錯,有沒人知呢?

Yes, you are right. I agree your opinion.
原帖由 savoy 於 09-1-23 17:32 發表

I have no doubt because hkuga primary also has 2 vice principals. To cope with increasing no. of pupils (around 160 P6 students will join in 2009 Sept), hkuga College needs to put more manpower to t ...

我就註冊咗,但始終有點擔心因學校太新的原因。畢竟六年的學習生涯影響深遠啊.
‹ 上一主題|下一主題