用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: jackiejason
go

N1AA [複製鏈接]

Hi Jason媽

我囡囡采賢都係N1AA呀, 囡囡依加返學仲哭緊.

係呢, 你有冇參加義工媽媽呀

Hi Jason 媽

haha, 我同你一樣都係自己送bb返學之後先返工, 放學就坐校車, 我今日可能見到你, 因為今朝我囡囡喊果陣都有個男同學仔喊.

我都有參加義工媽咪呀, 唔知係米十月第一個星期六開始呢?

phonic 我初時都想架, 但阿囡依加返學仲喊我就唔想參加住, 等大少少先.

今個9月, 2日打風+3日 slick leaves 足足冇返成個week, 真係唔底啦....浪費哂d錢tim...he..he..

hi jackson 媽

我個囡又係特別鍾意蔡老師架,

你個小朋友近排老師打電話俾你有冇講d咩呀, 有日馮老師打電話俾我, 佢話阿囡坐係張凳到, 坐坐下個pat pat 入左張凳仔後面個(lung)到出唔番黎, 老師講我聽時佢都引唔住笑, ha..ha

有日我唔夠時間帶阿囡返學, 叫婆婆同老公一齊送阿囡返學啦, 點知返到學校門口先知唔記得帶書包, 老師話采賢入到課室好唔開心左十幾分鐘話冇書包, 冇書包..

係呢, 31oct 你會幫個仔點打扮呀, 我今日買左個halloween 頭(cool), 擔心阿囡唔肯帶.

采賢媽

Hi Jason 媽, 希晴媽

係囉, keen mind 未必收小朋友上 k1 真係好鬼擔心, 早前halloween 學校d decoration 嚇到阿囡喊左成個星期, 跟住有日蔡老師同采賢講你(炸)喊既, haha 采賢俾蔡老師揭穿左, 之後返學就冇再喊lu, 真攪鬼, 依加阿囡返學好開心, 返到屋企都有成日唱歌, 自己一邊唱 一邊笑, 不過我唔明佢唱緊d咩

我都係wating list ar, 要周圍搵學校, 但間間都已冇得報名了.
‹ 上一主題|下一主題