用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York PN Class
go

York PN Class [複製鏈接]

Your kid is a bigB or small B ?  and when u had the interview ?
my kid is a smallB and i am still waiting for the results
原帖由 kendylam 於 11-5-7 09:57 發表
Any reply for interview result ??

回覆 26# 梅媽媽 的文章

幾多錢呀 ?
我諗如果我收到信, 我會交....
下年先再算 ...

你大 b 定細 b ?
原帖由 梅媽媽 於 11-5-11 14:54 發表
啱啱收到信,又係收佢讀k1.大家交唔交錢呢?518之前決定.

姐係 total 比 7xx 就可以留住個 k1 位 ?
o甘我諗我會比... 下年再 in 幾間心儀的就算 ..
原帖由 梅媽媽 於 11-5-11 16:08 發表

我個細細b1031,429in完,今日收到信,我睇左好耐,佢全英文信,還要講到天花龍鳯,睇到我懵懂吓.見有n1書單,以為收左,再清楚睇兩次,原來佢地k1,叫nusery,要俾7xx書簿費開票,台頭都唔係學校,係書局.
 我諗我會俾,york我係鐘意既.而且今年九月再in其他學校時冇咁緊張.有一 ...

原帖由 giantkid 於 11-5-11 19:12 發表
真羨慕你們,我今日番屋企開信箱都係無信,相信可以係interview 得唔好, 所以無行。
我都收唔到,好失望,咁有冇 waiting list or reject letter ?

原帖由 3pigmama 於 11-5-11 21:48 發表
我都未收到 信, 吾知有冇人4月29日In完, 仲未收丁到信呢

Me ! 好想快些收到,收又好,唔收都好,起碼唔洗心掛掛

打左去問啦, 最後一 lot 琴日寄出, 收唔收都會有信....

ha ?? 好 surprise wor, 我重估細 b 全部 offer k1 添 !
原帖由 kaychung 於 11-5-12 14:43 發表
我地4月29號in, 11月細囡, 收左PN插班!

回覆 50# 3pigmama 的文章

雙語班, 封信有寫的, 不過冇寫 am or pm, 今日我以為收唔到信, 打左去問, YORK 答左我 am 班, 唔明點解封信唔寫
‹ 上一主題|下一主題