用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 邊到買到your baby can read?
go

邊到買到your baby can read? [複製鏈接]

Cherrielovely, 可否告知你喺邊度買? 我想即刻買, 可以襯呢幾日假期同阿B一齊睇?  我最近上BK先知呢套教材好!
我都唔鍾意喺Yahoo度買野, 之前撞過板, 俾C6鬧

原帖由 cherrielovely 於 09-4-10 13:31 發表

己經買左啦, 不過唔係yahoo 拍賣, 不過都唔該曬你, thx

Thanks Cherrielovely! 我今日買左啦, 佢地原本今日唔開, 但梁太好好人, 佢特登返去開門俾我, 仲教晒我點用, 我而家好清楚啦! 今日已經俾阿b睇左一次, 不過梁太話最快要到9-10個月先有反應, 不過我唸應該好過俾佢睇卡通 Demo DVD! 我仲買埋其他外語CD, 我自己都覺得好正, 連c6都話正, 仲擺左隻 French CD喺車度, 俾阿B喺車度都可以聽!
我覺得而家買呢個價錢好抵 (之前喺商場見到Mx Kidx 賣緊5千幾!)  同埋我覺得佢地真係有heart幫家長! 非常多謝你! Happy Easter!

原帖由 cherrielovely 於 09-4-11 10:38 發表

pm左你啦..^.^

要係新代理度買好D!

Hi Jasonpoon, 你講個網址係舊代理, 價錢超貴, 又唔係美國原裝, 字卡款又少, 我之前比較過; 係新代理荃灣伯樂平好多, 又係美國原裝, 有唔識又有人問, 唔好買錯呀!  如果你冇聯絡資料, 請PM我!

原帖由 jasonpoon 於 09-4-18 11:05 發表
www.mikids.com.hk
‹ 上一主題|下一主題