用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 new part 14
樓主: lky2008
go

油塘小學加油站 new part 14 [複製鏈接]

我女尋晚勁嘔左好多(5-6)次, 又話e度痛果度痛, 最終同佢入左tko急症, 入到去再嘔多1次, 今晚e生可能比出院, 希望佢無事啦, 見佢個人都有精神, 不過係唔多好胃口食野, 可能e院d餐好淡唔好食.

原帖由 funbabyhk 於 10-2-1 19:10 發表
dr. 有無話咩事?   (同我一樣?)
dr.話可以出院, 應該無事的.

e生話腸胃炎, 佢尋日成日係e院都無再嘔, 應該嘔清晒d 污joe野啦呱?!?!?! 不過仲係有低燒(37.5)同個人無精神無胃口, 所以e生無簽出院紙, 只係比佢回家休息, 今朝再返去睇多半日, 我無請假啦, 由我媽帶佢返去, 希望下午走得啦!!!

原帖由 htts 於 10-2-2 07:58 發表
早晨!

早晨呀新國民

原帖由 多利是 於 10-2-2 10:37 發表
stitch

囡囡腸胃炎? 祝囡囡早日康後~

叫佢食野食清淡d啦, 唔多唔小都要食d架, & 飲多d水, & 飲d電解質飲品, such as 保抗力都有幫助架~

yes, 腸胃炎, 希望今日e生比出院紙佢啦, 唔係返去e院都唔知做咩........又無藥食, 得個瞓字

原帖由 htts 於 10-2-2 10:39 發表
STITCH:你揀左地方未呀?快D攪掂啦!

未呀............你想呢?!?!??!

pls check pm

原帖由 htts 於 10-2-2 10:54 發表
CHECKED, OK!!

開左啦, 不過唔好整要link出來, 費事...........
‹ 上一主題|下一主題