用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Keen Mind am classmate
go

Keen Mind am classmate [複製鏈接]

Cupid   01/07   Boy

cupid 係amNI B班 B組.
第一日要帶自備點心嗎?

Hi,我Cupid仔,陳星延係NIBA,有冇同班同學仔呀?
不過唔同班都可以交流下嘅係咪?
我都正為要唔要乘校車而苦腦,我住廣播道雙程$600,單程2/3 要$400幾,只差百幾蚊,9点前老公可揸車送返學,但如果放學要接送就好似好唔放便,下下的士來回,星期三又放學後學音樂,咁即係一星期得4日,一個月咪得16日...........

乜嘢係街車呀?除咗學校提供之外仲有另一種嗎?

Nice to meet you too.
咁你囡囡叫乜嘢名呀?你係A組定B組呀?
我係B組即係上星期返11:00,
今日返學好慘呀!拜拜都未講就比阿姐捉走啦!
啲小朋友都唔知發生乜嘢事,
到放學個個見到媽咪都喊哂,
好在老師中午打比我,話Cupid只係有啲驚,但有玩具玩就冇嘢啦.
原帖由 gbgsum 於 09-9-6 23:18 發表
Hi Cupidshirley

我囡囡都是N1BA呀, nice to meet you.

你都好可以接阿仔返學,我一想到下星期阿囡要自己一人搭45mins學車返學放學就很worry, 怕她會對返學有恐懼感,希望她可以盡快適應啦! ...
‹ 上一主題|下一主題