用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) 有無人已經收到德望result 信呀?
樓主: huiaudrey
go

有無人已經收到德望result 信呀? [複製鏈接]

今日都仲未收到信,好心急呀,入唔入到都想得個知道.
   0    0    0    0

其實都係既,我自己緊張啫.
不過我係度諗,如果收左,星期六就唔去根德園&民生in 喇.仲要去st.johannes 交留位費.

原帖由 maylam2022 於 09-11-17 15:37 發表
Agree

敢即係今個星期六既節目又係...... 面試!
仲要比$660 去st. johannes 留位...

原帖由 jt_ct_mami 於 09-11-17 23:49 發表
我今日(約5點)打咗去學校問,個職員話一封信都未寄出,但會喺21號前寄出哂,咁即係大家起碼仲要等多兩、三日。

ST. JOHANNES係今個星期六交留位費deadline.另外,今個星期六要in 根德園&民生.
當然,如果最perfect 就係星期五收到信啦.就算唔收,咪死左條心囉,好過而家日日check 住信箱.心掛掛.

郵差叔叔已經派左信,一樣無消息
聽日又要去interview&交留位費.
仲有無家長收到通知信?

德望係私校,所以可以繼續參加大抽獎.請放心.

原帖由 share123 於 09-11-20 13:47 發表

我都係K3呀,未收到.不過,你地知唔知,如果讀幼稚園升小學比唔比參加大抽獎呢?我最擔心要放棄大抽獎........

我都未填呀,因為一直期望聽日唔駛去in.
不過而家要填喇.我見到張questionaire,就唔想去民生in.

原帖由 smlsml 於 09-11-20 14:51 發表
hv u filled in Mun Sang's questionnaire? hv no idea what to write.

我有朋友今天收到信,已被取錄.k1,大女.
我就未收到信,打電話去問,學校話今天又寄出了一些信,所以要等到星期一了.

我都未收到呀.今日收到信既我估有可能係:1.已取錄為下午班,2.waiting list......
星期六果日打電話去學校問,原來果日學校又寄左一批信,呢批應該今日可能會收到.

收到信嘞.係唔收,又係連waiting list 都無.都好,起碼死左條心,唔駛日日check住信箱.專心考第二間.
‹ 上一主題|下一主題