用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 統一派位殺到,黃大仙區你地點揀呀?
樓主: 小妮子
go

統一派位殺到,黃大仙區你地點揀呀? [複製鏈接]

阿囝屬band 1,頭兩個志願就識揀....其他都唔知點填,老師就話盡量寫,最好寫到15個,真係頭痕.....

各位點填呀,分享下

0    0    0    0

回覆 2# yeung99 的文章

我第一應該選保一,第二就何蔭堂/協和....

係呢,你又點揀呀....分享下....

唉....我都係填到第5志願都唔識點填落去...

係呢....各位有冇考慮過其他區呢.....不過個學額實在太少啦,得個4個倒,擺係第6,7,8志願好似好無謂咁....

你地又有乜意見呀,一齊傾下....

極度心煩既小妮子

回覆 10# yeung99 的文章

我都會交比老師睇下,自己填得好唔好....

不過我地呢一屆時間比較緊迫,放完個復活節假,過多兩日就要交表啦....希望老師有多D時間幫每一個同學睇清楚啦....

我都係....去到第六志願就係band 2,真係好唔甘心,囝囝係band 1頭,不過冇計....

去到大抽獎都冇分頭定尾...唉....
原帖由 yeung99 於 11-4-29 11:57 發表
終於交左表喇, 不過第六志願已經係Band 2 , 好唔甘心, 不過無計, 個遊戲係咁樣玩, 只有希望亞仔好彩啦!

回覆 17# yeung99 的文章

係呀,第6係文理....
至於協和擺係第2呀....
你呢?

回覆 20# yeung99 的文章

呢個係乙部既選擇,我放保一第1位,因為有聯繫既關係,第2就係協和....

至於甲部就放第1係保一,第2係跨區既(機會一定唔大囉)...第3留空....
‹ 上一主題|下一主題