用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 金巴倫迦南,n班有冇人收到信?
go

金巴倫迦南,n班有冇人收到信? [複製鏈接]

我打電話問左啦, 佢地pn收460人, 呢個星期出result, 如果28/11前仲未收到信, 可以打電話去問.

雖然個campus好大, 但係pn都460人, 我當上下午班各230人加埋k1-k3學生, 會唔會好逼?

我唔記得問佢地k1有幾多學生, 不過我諗無460個位掛, 咁佢咪"西"走好多人? 又或者佢預計半成學生讀完pn會走呢?

回復 13# cat8141210 的帖子

無講頭定尾, 只係講呢個星期內.
不過佢收460人真係有d誇張. 如果佢地收左囡囡, 再問下佢地一班有幾多人, 同埋直升的問題.

回復 18# cat8141210 的帖子

其實我已經有一間offer, 佢可以直升k1, 不過學費唔平, 所以諗住考下迦南.

不過無諗過迦南唔可以直升. 話雖下年一定會再考其他kg, 但而家的競爭咁大, 無個k1位做backup, 好危下.

回復 19# bobbili 的帖子

金巴倫道迦南, pn無得直升k1, 因為pn位多過k1位.

回復 24# cat8141210 的帖子

已經交左啦, 我囡囡又唔係大b, 呢個時勢, 唔敢唔交.

原帖由 cat8141210 於 11-11-21 17:07 發表

我都係今早交左留位費啦~~
個心即刻定左好多~~

BTW,你交左果間九龍塘區KG?

係呀! 我住九龍塘附近,所以主力報九龍塘的kg.

回復 34# cat8141210 的帖子

其實我都報左好多間, 不過有左一個offer後就選擇性去interview. SC我都打算報, 我知機會微, 不過諗住去見識下.

回復 39# cat8141210 的帖子

上年係, 今年唔知. 要等12月website公佈詳情.

回復 130# shevachevy 的帖子

我囡囡係7月b呀, 結果係waiting. 佢果日表現都好淡定又有笑容, 指令做到8成, 有講野(e.g. 車車, byebye, etc), 臨走又送個goodbye kiss俾miss. 不過算啦, 迦南唔係首選.

原帖由 Lovely_Babybaby 於 11-11-23 12:14 發表
可能你個女就係表現得太好,
佢覺得你個女一定有其他更好既學校收,
所以唔揀佢.
好似有D公司請人,太叻都唔會請,
因為怕做唔長.

多謝你的稱讚, 只係我覺得佢差2成做唔到所以waiting.

原帖由 cat8141210 於 11-11-23 12:24 發表

咁可能佢覺得...
我個女坐係度IN IN下企起身...
再"幢"隻腳上櫈度好粗魯...
唔LADY...
所以唔收我個女囉,
講起都真係失禮=.=

你女女好攪笑..

原帖由 cat8141210 於 11-11-23 12:21 發表

根本間學校都EXPECT入到既學生係"讀唔長"架啦!
唔係點解會收咁多N班學生...
又唔知自己K班夠唔夠位架啫...

更係啦, pn無學劵, 一個月可以各名學生收幾千蚊, 呢個收入好可觀, 所以盡開n班學位.

原帖由 shevachevy 於 11-11-23 12:15 發表
有講野咪就係唔得, 哈哈, 我個女都有講呀, 表現我覺得都ok好咖。
既然in得好都唔收, 咁你都可以諗下, 佢係想收d咩學生?! 同佢冇緣份囉~
唔緊要啦, 再努力~ ...

最好上堂一粒聲都唔出既學生.. 哈哈.
係呀, 再勞力啦. 大家加油.
‹ 上一主題|下一主題