用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 st. paul co-ed 面試報料站
go

st. paul co-ed 面試報料站 [複製鏈接]

今日開始見小朋友,見咗嘅有無hints比大家?
   7    0    0    0

無人in完有feedback?

thanks for all sharings here!

if everyone deems the other as competitor, bk can already delete this session as no one will share the information with regards to p.1 application.

I am still waiting for the SPCC interview letter.  Afraid that it will be 10/10 again as i have 2 crashed already.

你地計時嘅方法係咪由小朋友一行入去玩玩具開始,定係見到佢同interviewer傾計開始計?

終於收到信了,要22號先有得in.o甘尾in,機會係咪好細?

睇番先知,我個號碼係4xxxx (5個位,即係4萬幾),有無人好似我o甘後?

when will the 2nd interview start?

o甘我個仔咪係最尾見嗰批,機會咪

今日終於見咗~

我同老公係出面等緊,突然見到校長行咗出嚟,仲同啲staff bye bye,o甘入面同跟住嘅小朋友咪一定唔係校長in

阿仔同我講佢同另外兩個男仔&老師玩珠仔,佢第三,另外兩個小朋友第一同第二,老師輸咗!阿仔竟然同老師講'輸咗唔緊要,你下次努力啲就會好啲架啦!'

跟住佢應該係in副校長,佢話有啲問題唔識答,因為係入面o甘耐唔記得咗答案.但係副校長話佢好乖,in得好好,都唔知係唔係真!

其實佢中間30分鐘就出咗嚟,因為佢話要去洗手間,之後再入番去,成個interview過程大約一個鐘度.但係只係見副校長,機會都唔會太高啦

但係仲有下文呢,佢話副校長同佢講'唔好聽陌生人講嘅說話',跟住佢同我話

陌生人=之前未見過&唔識嘅人
副校長=之前未見過&唔識嘅人
副校長=陌生人

結論:副校長叫阿仔唔駛聽佢講嘅說話

我唔sure佢有無同副校長講呢番說話,但係如果有就等收reject信啦!你話係咪比佢激到彈起!

‹ 上一主題|下一主題