用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 快樂初中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 7) ...
樓主: Elona
go

快樂初中交流區 - 歡迎新朋友加入 ! (Part 7) [複製鏈接]

原帖由 RoEcMa 於 10-8-10 21:18 發表

Stitchfriends,

請收 pm

RoEcMa,
收到啦, Tks.!
不過我 E +唔得閒答你住, 細路要用電腦, 得閒再答過你 ar.

原帖由 veronna 於 10-8-14 21:57 發表

唔係想像中咁開心咋, 同佢講, 佢即刻問去邊度, 因為之前有峇里同星馬,  牛仔其實鍾意峇里多D.  不過家陣去星馬, 佢有少少失望. 不過有得去到時佢就會開心架喇. ...

Dear all,
各位早晨 !

V,   去得成旅行, 唔好諗咁多, 開開心心玩啦。

motherlau,

生日快樂, 青春常註 !

e 你早我幾日生日, 我 Sunday 呀,

大家同一星座, 唔知你有無潔癖呢 ?

因為好多人都係哩個星座, 講開原來都鍾意乾淨.

原帖由 motherlau 於 10-8-25 22:28 發表
  Thanks....

咁岩既

咁我預祝你身體健康,事事順利..

潔癖 咁又未至於...但都鐘意乾淨

Sunday 咁好,諗住去邊樹玩呀?

...

motherlau & 各位煮妹,
唔好意思好耐無上嚟,千個萬個對唔住, 無回答你地 tim !

諗住去邊樹玩呀?>>>>反乜鬼呀, 出街食餐飯渣.

我嘅病反覆咗, 無乜心機 所以少咗浦頭, 我未追哂 post 呀.

Verona,
恭喜牛仔考琴成功
祝牛爺早日康復 !

ytpeople1,
書單我要得閒覆你, 爭住你先

Dear all 煮妹,
多謝關心 !
我近排早咗瞓, 所以少咗上嚟搭訕.
病嘅指數反覆咗, 連我都感覺到, 個人好易忟, + 上個女踏入反叛期, 成日頂咀, 比佢激 C, 好彩 C 6 仲攪得掂佢.

近哩兩個月成日生飛 G, 哩頭好番隔個多禮拜又生過, 你話我個口咁痛, 邊度有心機呀 ?

無乜事嘅, 你地唔駛擔心架, 多謝哂各位.

原帖由 veronna 於 10-10-20 09:26 發表
話說上一次咪話好燥熱咬損左條脷既. 個傷口後尾變左做痱滋, 家陣都成個星期喇. 都仲未好. 今日仲連講野都好痛呀 你地有冇d家傳秘方可以快d好. (除左用鹽之外). 我食左林柿, 用左吻百蜜, 飲左黃薑精, 飲左旭薯 ...

Veronna,
好燥熱咬損左條脷既. 個傷口後尾變左做痱滋>>>>我成日都會咁架, 我生飛 G 嘅經驗係早晚用鹽水漱口, ‘拿吓傷口, 早上無咁痛架, 擦牙時小心, lunch 後仲要連續三日食海x堂嘅龜靈膏至好得7 7 8 8, 其他涼茶舖嘅龜靈膏唔掂架, 無料到 !

再唔得
晚上埋牛黃解毒片, 一日一次, 每次3 , 可以幫助傷口快些埋口, 早上可以舒緩傷口好快好.

我試過痛成個禮拜, 食嘢時痛到 C, 忍唔住喊 tim,  喊完好似無咁痛食到飯喎.

原帖由 Elona 於 10-10-20 21:38 發表
天下烏丫一樣黑

呢幾日同仔仔溫書, 我都被佢激到得番半條人命

Elona,
唔好激空氣, 小心身體唔好發忟呀, 記住要開開心心.

旭曦媽,
祝生日快樂, 青春美麗, 身體健康 !

Dear All,

我又去, 嘻嘻 !   

E + 返工唔方便上嚟傾,  好掛住你地, 大家幾好嗎?

Dear All,

我又去,嘻嘻 !!

依加番工唔方便上黎. 大家幾好嗎?

原帖由 Elona 於 11-6-28 22:02 發表
Stitchfriend 咩你轉咗工咩 ?

我幾好, 剛完成陪太子讀書...

Elona,

Stitchfriend 咩你轉咗工咩 ?>>>>>說來話長, 星期六話比你聽啦.

果日見啦, Bye Byr !
‹ 上一主題|下一主題