用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 York新開的國際班
樓主: fafa_yim
go

York新開的國際班 [複製鏈接]

張張都係講$$$ O晒咀
我想問退費係咪剩係退雜費, 即係之前交GA留位費無得退架??? 我唔讀YORK了

雖然我都想個女英文好D, YORK可能真係比到好GA英文環境小朋友, 但回想番聽講座的時候, 校長自己本生都無信心在其他方面, 佢對英文係好有信心, 但普通話係一d信心都無, 會唔會偏埋左一邊呢? 課程會唔會唔夠全面呢? 同埋咁多學生係咪真係可以take care到咁多學生呢? 小小意見, 不喜勿插

咁得咁貴, 貴在哪裡?
明白到羊毛出在羊身上, 開了新校舍, 洗左咁多$, 當然係落起我地d家長到啦!!!
收得咁貴, 得2個local 老師, 咁不如去讀聖若望啦, 起碼都有1個中文老師同英文老師做班主任丫, 聖若望賣點都英文好好啦~bk 家長話起入面讀ga學生好多都是說英文的!~

哈哈, 好彩有間平ga頂一頂住先, 我99都話我比咁多$就係為間新校舍, 99話最緊要老師好唔好夠唔夠細心, 新唔新校舍有咩所謂丫!!!
我都係同亞女讀隔離果間了...咁多錢真係頂唔順...留番d $$$學其他野好過啦~
入左去讀, 有排要比$$$呀~~~學我老公話齋"私校咩都係$$$架啦"~
祝大家好運~

回覆 37# poon小朋友 的文章

近住九龍城廣場附近, 去到附近可以問下人~

回覆 42# ck07hk 的文章

唔會轉, 因為唔會選YORK了

回覆 136# Jeco 的文章

jeco
而我所知道, think 起九龍塘開左新校, 應該會收更多更多ga學生, 可以試下再打去問下有無位~
同埋2000書簿費差唔多啦, SN都要2000幾啦, 仲要一次過比晒全學期~
‹ 上一主題|下一主題