用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啟思INTERVIEW
go

啟思INTERVIEW [複製鏈接]

大家IN成點呢??

原帖由 hobby 於 11-1-24 14:01 發表

我估唔到有咁多細仔去interview呀
係我個組, 冇一個bb可以follow instruction 去做動作, 我個囡仲係唱goodbye song 時去推chair, haha, 我估個分得pass / fail 之後就跟出生月份收生卦, 因為我眼見好似 ...

你係一組組IN?? 我係一對一IN.. 睇下小朋友玩玩具既反應ZAR.. 同睇下佢識唔識跟指令疊高野同放野入個BOX等等..最後同MISS揮手GOODBYE同飛吻...

原帖由 puffy0305 於 11-1-24 14:16 發表
剛剛收到電話..收左我囡囡讀P.M. PN, 星期5之前要交留位費...

我地IN馬灣O個間..話初五先出信喎...你都係上星期六IN??

原帖由 hobby 於 11-1-31 09:34 發表
星期六收到信la, 係waiting (as expected)

PM class waiting? I still haven't got the result letter

原帖由 hobby 於 11-1-31 13:33 發表
封信好似冇話am定pm waiting, 但就有話lamtim pm 仲有位, 但我覺得報馬鞍山啲人應該唔會去藍田

IC..我仲等緊通知...

I got the offer letter today la~~

原帖由 clarinetlala 於 11-2-8 12:56 發表
昨天收到信,通知未能取錄……

你BB INTERVIEW既時候狀態唔好唔肯玩玩具??

原帖由 yk_t 於 11-2-9 13:07 發表
有offer的朋友仔你地比左留位費未呀??我本身仲有一間offer所以我仲未決定到,其實啟思好吾好???

deadline is 15 Feb wor.... i think i will pay the money first.. it's $660... refund in tuition fee when school starts.

原帖由 clarinetlala 於 11-2-8 17:22 發表
有玩玩具,包括把水果玩具俾老師、媽媽及放入籃中(做到哂)
之後是食物磁石,這個較難,入唔準。阿仔玩的中途走左去另一張枱,又搶左旁邊小朋友的玩具。
我反而覺得個老師IN得幾「求其」,只是問下小朋友會講什麼字?叫我教個仔讀 ...

應該係話一歲左右既BB所識做既野真係唔多... 如果佢見你小朋友唔定... 可能會縮短INTERVIEW 時間...
我仔仔都係坐唔定

原帖由 拾仔 於 11-2-9 21:00 發表
你地係唔係講緊藍田個間啟思呀,我一早收左信wow.........

唔係..講馬青衣~~

我想問插班下午班可唔可以揀幾時開始?? 定ACCEPT 左 OFFER就一定要一足兩歲就開始??

其實可唔可以APPLY多過一間..佢地中間有冇聯繫..唔會俾多過一個OFFER同一個小朋友既呢??
‹ 上一主題|下一主題