用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Kwik Maths
樓主: bbsunny88
go

Kwik Maths [複製鏈接]

我同我小朋友報咗, 昨日第一堂, 之前一半小時試堂...係粉嶺中心, 我覺得個miss好好, 佢好有耐性, 其實我個仔好怕數學, 經過半小時試堂+係屋企同佢做test, 佢已經好熟, 老師打電話比我話阿仔上堂好好, 已經識哂第一堂要學ge 野, 佢重教咗佢少少第二堂要學ge 野tim, 佢好好, 主動打電話比我同我講我個仔d 情況... 好有透明度... 好正

重有ar, 佢係1對1 ka, 真係唔錯

我係報summer course, 因為已經開咗班成個星期, 所以我個仔唔可以joint 入 summer course, 所以佢突意安排1對1 同我個仔上堂...真係唔錯, 今日第二堂, 睇吓miss會有d 咩comment 先, 佢會打電話比我講我個仔d 進度, 上堂情況...等等...

oh!! 唔記得講, 佢都係收我$1800 (NORMAL 價) + $150 (BOOK FEE) 重有 DISCOUNT... 實收 $1770.

Fanling Center,  間中心叫樂思, 係地下冒險樂園個边.. 個miss 好好...你有須要pm 比我 la...

其實一對一ge 意思係因為我個仔係新入嚟, 又唔可以joint 佢地其他同學一齊, 所以無辦法之下佢就安排一對一, 昨日個miss 都有打電話比我, 佢好有交帶, 佢話佢會繼續比心機敎佢, 希望家長比d時間個小朋友温習, 家長同教師一齊合作. 我明白數學lee d 野真係做得多先至熟...
‹ 上一主題|下一主題