用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

2010-2011 IK1L 交流站 [複製鏈接]

hi,
我也是iK1L家長, 昨晚係課室(114)聽完蔡老師班主任有關開學d資料可以回應一下嗎??

Hi,
我係Yancy媽咪, 請你記得還返本書給我囡囡唔該哂。:D

原帖由 ireneyklo 於 10-9-19 01:09 發表
我囡囡書包(在星期三)多了本Song Book是Yancy 同學仔,原本想星期四還給同學仔,但囡囡星期四&星期五都病咗沒有返學,所以要等下星期一才能還給同學。 ...

回復 58# ling_piglet 的帖子

hi ling_piglet (睿哲媽咪),
我囡囡之前返屋企多左個毛巾盒應該係你架,我叫左佢比返同學仔,我問佢點解囉左同學仔個毛巾盒佢冇回我真係唔好意思。

蔡老師主動打電話比你講吓你囡囡係學校d情況?? 點解佢冇打比我講吓我都好想知道....
我囡囡都3日冇返學,我囡囡話上星期有好多同學仔都冇返學校呀。

原帖由 ireneyklo 於 10-10-16 01:19 發表
我囡囡放學回來同我講,老師用佢d相和同學仔分享,所以囡囡好開心。 而且發現幼稚園原來要用好多相,所以今日專程去曬多d相(由bb至現在和家庭相)。
另外,蔡老師昨晚致電給我,講吓囡囡d學校情況。我覺得老師真的幾好。 ...

請問係邊日表演呀??

原帖由 ireneyklo 於 11-5-14 01:54 發表
是呀!琴日Candice話全班去禮堂上台朗誦(題目:娃娃的夢)。
我仲估是下星期五表現試位。
‹ 上一主題|下一主題