用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 博客來 11/7 免運費 (已結束)
樓主: huba
go

博客來 11/7 免運費 (已結束) [複製鏈接]

醒目開學勳章

今早發現我購物車內的書有已有好多無存貨, 買唔到.

小時了了  下次如再有優惠, 零晨12:00好快啲買啦!  發表於 16-7-11 10:15

醒目開學勳章

longlokma 發表於 16-7-11 10:52
大件事!!打去銀行问,真係过左數!😱
我都試過, 但我問博客來CS. 佢 約2小時就覆我, 答佢地無我訂單記錄係唔會過數, 我可以3 日後check 番我自己信用卡銀行.

醒目開學勳章

longlokma 發表於 16-7-11 12:58
“小時了了  我未問銀行, 唔敢問住呀! ”

問啦,你問左冇事味安樂哂囉!😥
其實你立即再買係啱, D 錢係HOLD 住咗, 但未過數. 我當時就係因為等博客來CS 覆 我張單CANCEL 咗, 但就係咁, 我之前訂的書已冇貨, 唔可以買番.  

醒目開學勳章

今天有買多轉, 因今天發現小兒一直想買的書終於有貨, 重要係剩得一本. 唔理3 7 21, 落咗單先算.

但7 月7 日的貨都未有得攞, 想今天訂的書可能要到下個月先送到7仔.

醒目開學勳章

S-Kwok 發表於 16-7-20 00:41
咁我係咪應該打去問順豐呢? 但我又無順豐no.

1個博客來ORDER, 因為可能係有套書等原因, 博客來就會分2 箱或以上送來, 咁就會有多過一張運單NO..

強力建議上順豐網站, CHECK 情況. 原來我其中一ORDER 已送抵7 仔兩天, 順豐竟沒有發短訊給我. 要我打電話到CS 3 次先發短訊給我, 一收到短訊重要我今天內取件.  真係火都嚟埋, 丙到佢七彩, 結果佢替安排到其他順豐站收件.希望我下張運單唔好咁不順風.

順豐網站
http://www.sf-express.com/hk/tc/

順豐CS tel no. 27300273, 要用落ORDER 時留下的電話打.

醒目開學勳章

IloveJJ 發表於 16-7-20 15:59
7仔收到貨,要即刻攞架?
應有可以留係7 仔, 2-3 日. 但佢話我件件已於18/7 到了7仔, 只可以放到今天, 所以一定要今天攞.
衰在我揀的7 仔非24小時營業. 我同個CS 講, 今天應該攞唔到,
可唔可以留多一天, 佢話E D 係7 仔的安排, 佢改唔到. 重答我話你揾屋企人攞唔係得囉.
佢一咁答我, 我真係即剷佢, 你做錯/漏嘢, 要煩到我D 家人??!! E D SERVICE 真係頂瓜瓜(難頂個頂).

‹ 上一主題|下一主題