用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 即時視像系統
go

即時視像系統 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Hello 各位,

請問你們有冇試過登入 "即時視像系統", 並安裝了程式, 因我去到畫面(3), 但輸入登入資料<使用者名稱及密碼>多次均不能進入, 並出現 "Error: Login failed" 字樣, 請問你們ok嗎 ?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

多謝HYT的解答

昨天班主任陳老師打電話比我時, 我問了她, 她說會找侯先生覆我.
剛跟侯先生通電, 他說是正常的, 因未到日期, 即明天9:30a.m.的時候再試, 到時應該冇問題, 希望到時ok啦 !

carmenwg, 你話你之前試過ok, 但今次不是第一次嗎 ? 而以前曾經看過什麼 ?

無論如何, 希望明天大家都可以開開心心睇到啦. 因我是第一次, 所以比較緊張

醒目開學勳章

我囝囝係K1C - 10月15日 上午9時30分至10時正

醒目開學勳章

回覆 # 的文章

Hello pianocalvin (kammy),

你小朋友係讀那一班呢 ?

醒目開學勳章

我囝囝係K1C大象組 - 周子雄

pianocalvin (kammy),
你囝囝是那一組的?   及什麼名字?

agneshwh,
我只錄了一部份, 如果你有興趣, 請留你的email給我吧 !

pianocalvin (kammy) / nakoagnes1 / agneshwh,
- 視象時, 你哋囝囝/囡囡在什麼位置? 看得清楚嗎?
- 另, 12月旅行你哋有冇報名呀? 希望到時可以一起見面啦 !

醒目開學勳章

回覆 # 的文章

pianocalvin (kammy),

等我今日返屋企問我囝囝知唔知邊個小朋友叫石樂謙先.

我囝囝係楊老師右邊第五個.

醒目開學勳章

回覆 # 的文章

nakoagnes1,

我昨晚問我囝囝知唔知邊個小朋友叫日松, 佢話唔知道.

請問你囡囡在錄影時的位置在那裏? 等我知道再話比佢知.

醒目開學勳章

回覆 # 的文章

Hello winkyc,

你囡囡係坐楊老師右手邊或是左手邊呀 ?

Ivy.cheung

醒目開學勳章

日松媽咪, 我之前咪話我囝囝唔知邊個叫做日松, 但昨日我再問佢, 對答如下 :

媽 : 周豬(花名), 你知唔知邊個小朋友叫日松呀 ?
子雄 : 冇日松呀, 只有松松囉.
媽 : 松松係女孩子定男孩子 ?
子雄 : 係女孩子, 佢唔係大象組嫁, 不過上電腦堂時, 坐我隔離.

日松媽媽, 你可以返屋企問吓日松識唔識周子雄呀 !

醒目開學勳章

回覆 # 的文章

winkyc,

我睇帶見到你囡囡呀.

你有冇報到旅行呀 ?  到時一齊玩呀 !

醒目開學勳章

原帖由 nakoagnes1 於 08-11-24 13:55 發表
我問左好幾次, 都話吾識周子雄, 但always 提起"布子山"(sorry,吾好見怪)

"布子山", 個名又幾特別, 不過唔知係咪我個囝名呢 ?

醒目開學勳章

原帖由 pianocalvin 於 08-11-25 22:50 發表
我個仔識周子雄呀,有時會響我面前提起,佢間中都有講d同學名俾我知                                         

pianocalvin,

你囝囝叫咩名呀. 另外, 我囝囝仲講有 :
石樂謙 及 朱敏兒 (希望無寫錯名啦)

醒目開學勳章

係呀, 又可以睇到啦 !
仲有, 活動影片已更新咗啦, 記住睇呀 !

醒目開學勳章

原帖由 nakoagnes1 於 09-2-16 13:37 發表
又有即時視像了,
K1C , 2月26日 (Thur)
10:30 am to 11:00 am.

Hi nakoagnes 1,

你今日有無睇呀?  我今日忘記咗睇呀 !

另, 你有冇報學校課外活動? 由下星期一開始 !

Ivy.cheung

醒目開學勳章

原帖由 nakoagnes1 於 09-5-4 13:44 發表

sorry ar Ivy.cheung 依家先覆你, 最近2次都無時間睇呀,老師仲打比我問有無見松松玩沙"徐" ,無見呀.
下學期都報左英文.

Hi nakoagnes 1,

我有最近一次, 我可以燒隻碟比你. 仲有, 記得上學校網睇吓活動花絮, 改了做 "開心果日".

Ivy.cheung
‹ 上一主題|下一主題