用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正幼兒班開始接受申請啦!
樓主: oomman0306
go

培正幼兒班開始接受申請啦! [複製鏈接]

回覆:培正幼兒班開始接受申請啦!

2011年10月31日或之出生都可報 甘咪有勁多超大B可以再戰,甘確實對對2011年BB吾公平了

引用:也不是。我仔係10年12月,上年係無得報,今

原帖由 dreamshan 於 13-10-08 發表
也不是。我仔係10年12月,上年係無得報,今年才有得報
2010年12月B報都好正常,你是上年超細B!甘我個女2010年2月又走去報,分分鐘2009年都走嘛去爭下,我真係吾知今年會有幾多份申請了

引用:不是10月10曰才可報名,為何大家好像已開始

原帖由 CcMa2010 於 13-10-08 發表
不是10月10曰才可報名,為何大家好像已開始,還是我誤會了報名日期?
你入得數來,再寄去咪10號收到啦

引用:其實今年張通告寫得唔清楚,以前幾年為例,

原帖由 davywm 於 13-10-08 發表
其實今年張通告寫得唔清楚,以前幾年為例,佢地有set月份限期的,估計為2010年11月1日至2011年10月31日止
...
係呀!如果D家長只看通告入曬錢,到時先再cut到2010年11月B,咪又搞到好麻煩囉!作為一間百年老校確實有點失敗 我是上年waiting雖然最終也沒offer到,亦估吾到仲有機會報名,但我也不會再去報名了!祝各位好運吧

引用:唉,我仔仔係11年11月4,即係無機會。如果

原帖由 Landy_1988 於 13-10-08 發表
唉,我仔仔係11年11月4,即係無機會。如果下年做大b,要同龍年掙,更加恐怖

...
做細B確實有D無奈的

引用:Quote:tekkulas+發表於+13-10-8+22:07+2010

原帖由 maomaofifi 於 13-10-09 發表
應該唔會有人咁做, 因為報小學係會無左"適齡"分. 唔值得.
如果佢入到培正直上,分數已經沒意義啦!

‹ 上一主題|下一主題