用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂基 (kowloon tong)
樓主: ling121933
go

樂基 (kowloon tong) [複製鏈接]

3/12 12:15In 好緊張

因為今年有太多人in喇, 所以學校要搵多日去見囉~
我唔駛請假, 本身嗰日都係返下午
原帖由 login_mc 於 10-11-30 16:04 發表
點解會係星期五IN? 咁咪要專登請假?

原帖由 audreymok 於 10-11-30 16:54 發表
知唔知會inセ? 我個仔未識講嘢!!

你個仔幾月出世呀? 我個囡係8月b, 除咗爸爸, 哥哥, 姐姐, 汪汪, 包包, 阿媽, 街街之外, 咩都唔識講喇~都幾擔心>.<

男仔遲D係正常喎~其實我個囡都講野唔叻~總之就擔心係啦(雖然打定輸數)  

原帖由 audreymok 於 10-12-1 16:09 發表
我個仔7月出世, 講嘢少過你個囡!!

Yeah~Agree 真係完全唔知學校用咩準則??? R 晒頭???
而家唯有同自己講 : 盡咗力咪算囉 唔收我個囡係佢嘅損失:;pppp: (好阿Q*__*)

原帖由 馮師奶 於 10-12-2 18:26 發表

我都有衣個經驗, 有一間阿女好乖咁interview, 咩都做齊, 又比人讚叻, 反而唔收. 另外兩間阿女interview時唔專心又唔合作週圍走, 搞到老師同我都好冇癮既, 反而收左, 你話奇唔奇!? ...

Yes ~ Agree
都完全唔明佢用咩準則?? R晒頭

原帖由 馮師奶 於 10-12-2 18:26 發表

我都有衣個經驗, 有一間阿女好乖咁interview, 咩都做齊, 又比人讚叻, 反而唔收. 另外兩間阿女interview時唔專心又唔合作週圍走, 搞到老師同我都好冇癮既, 反而收左, 你話奇唔奇!? ...

你見到佢TAKE咩?? 我完全唔見我哋個老師有寫野咁滯喎~真大镬 , 我見佢係咁寫我哋之前個學生嗰份咋~~~ 係咪即係無希望

原帖由 DPmama 於 10-12-4 14:41 發表
Hahahaha, 佢話姚嘉莉 ar~
我個B都in完,都係普通話。
成個過程超順利(2-3mins),BB所有問題都識答(可能因為有返開普通話playgroup),我見到Miss係張紙take good。
不過我老公就話就算呢間收都未必讀,因為個環境好似好dirty ...
‹ 上一主題|下一主題