用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 @_@ 邊一隻牌子書包好用 ????
樓主: YenYenMa
go

@_@ 邊一隻牌子書包好用 ???? [複製鏈接]

Re: @_@ 邊一隻牌子書包好用 ????

請問個3間店邊間會有多d書包選擇?暑假會唔會有多d貨返及折扣?

YongXin 寫道:

Barocco:   

尖沙咀海運 Zone OT Shop OT G45   
Telephone: 2375 1137

銅鑼灣利園二期 Shop 215   
Telephone: 2577 7938

中環IFC Shop 2025
Telephone: 2167 7328 (唔知呢間分店有無書包賣)

[quote]
smallvv 寫道:
請問zeven係邊到有得賣? 詳細地址係邊(九龍區)? 海港城?
thank you!
[/quote]

各mami,

知唔知zeven書包暑假會唔會有折扣?會否有新貨返?

去西田睇過lego書包,淨色都幾靚,但我覺得個書包好似硬左d,而且細size都好似放唔到f4 file.
我最後都係買左個zeven粉紅色書包+color pen,想連個筆袋一齊買,但佢地已經話冇貨,亞女見到粉紅色就好鐘意,叫佢買個特別d橙色,佢都話唔好.我老公都話橙色好似型d,好小有.

原文章由 Wing(婷婷媽咪) 於 07-8-1 09:48 發表
我係7月頭就已經買左zeven啦, 呢個書包我睇中好耐, 不過阿囡未讀小學, 所以一路都係睇, 今年終於可以買啦, 呢個書包拎上手好輕, 阿囡自己揀左個橙色

lego書包係有一隻淨色冇公仔的,淨紅色,不過,我覺得比較硬,所以冇買,有公仔個隻書包就軟身d,但我覺得冇禁靚.

我都知有d書包有雨套,for你落雨時唔會整濕個書包.

我同小朋友買左zeven書包,我都有問過sales有冇雨套,但佢地話書包是用帆布料做,唔會點整濕入面,所以冇雨套

而且我小朋友校規都規定小朋友日日要放雨衣落書包,所以我覺得書包有冇雨套都冇所謂.

原文章由 kerobobo 於 07-8-10 09:38 發表
下,咩有書包雨套ga?我唔知啊,請問收埋係邊隔,我諗佢比得妳,應該落大雨個袋會濕及整濕哂d書,應該有用既,收落個袋以備不時之需.

我有朋友都買左lego紫色細碼比佢小朋友用,唔出細碼係話zeveno個隻書包.

原文章由 kerobobo 於 07-8-31 11:46 硐表

下,又話唔出細碼既,唔好玩啦.
‹ 上一主題|下一主題