用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 喇沙小學 家長發問及閒聊區
樓主: 沖廁
go

家長發問及閒聊區 [複製鏈接]

咁旅行日要穿校服嗎?haha!just kidding!!!!

原帖由 wanmui 於 11-2-24 20:03 發表
請問大家, 若家長日要帶埋個仔去,係咪要著校服呀?
阿仔想根埋我去, 可唔可以?

可以的,見完老師仲可以同亞仔行下操場ge書展。

上年亞仔都有跟我去,見家長時佢要坐classroom外,所以唔係佢見老師,亦唔使著校服

校長…

有冇聽過話校長將會退休,下年會有新校長?

我睇到請校長廣告,所以咁問~~~好快wor!我記得亞仔小一(2008-2009) o個時, ms leung好似係第一年做校長 ...

我係見到一位舊生個facebook, 佢post左個招聘(校長)廣告, 不過我唔識o係呢度post相 ...

如果你有facebook,可以睇睇呢個open to public既facebook page~~~

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150440273831202&set=p.10150440273831202&type=1&theater

原帖由 maria_lai 於 11-11-8 10:53 發表

你係邊到見到個廣告呀?  我想八下.

係internal嗎?如果係, 唔知會唔會升ms catlin做校長, 再升mr yu呢?  (我實在太8卦 )

原帖由 InitialD 於 11-11-8 09:53 發表
The replacement will be internal...

Brother JosXXX?
‹ 上一主題|下一主題