用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 Waiting List的家長
樓主: BBTWIN
go

Waiting List的家長 [複製鏈接]

有冇人收到通知呀 ?

可能收到通知o個d 唔係bk moms 呢

有冇人會打去問下? 其實我琴日around lunch time 打過去, 接電話個小姐話未開始通知, 咁我問多句幾時會開始通知, 佢就話你收到電話就有, 冇就即係唔得, d 語氣麻麻地, 可能太多人打去掛:;pppp:

我都係arm arm 收到電話, 又係pm class, 不過我比較想am class 呢

係呀, 咁你會唔會要求轉 am class?

原文章由 ICbaby 於 08-4-12 15:20 發表

HI EDGAR 媽, 

我當然都想AM CLASS啦,不過有位都好好啦,只得百幾個位.

佢係咪叫你星期一 9:30註冊呢 ? ...

BBTWIN,
我上星期六收電話時又係爭d miss call, 因o係廚房整緊野個仔又o係身邊, 不過最後都聽到, 其實自從first round 冇call 我都冇expect 半路中途會收到電話, 咁個miss 打黎時個background 好嘈, 跟住就話佢係xx 幼稚園, 話我地之前去過interview (其實當時我係聽唔到佢話自己係咩名o既幼稚園, 心諗我考過好多間喎, 但係定一定神回番魂之後, 再問番係咪宣道幼稚園), 話而家取錄左, 叫我地去註察.

希望你同其他等緊通知o既mami 最後都收到電話
‹ 上一主題|下一主題