用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園 (九龍塘) 九龍塘金巴倫道迦南
樓主: EggEgg08
go

九龍塘金巴倫道迦南 [複製鏈接]

提子組班主任係唔係Miss Mui 呀?

原帖由 dorajoyce 於 10-2-5 14:30 發表
N班即2-3歲, 係有PTH 教我問過老師, 囱囡都說有...其實九龍塘迦南真係俾我預其好好多...不論老師課程設施都好...最重要係亞囡好鐘意...成日都提住迦南同老師,淨係咁就証明到學校比到安全感佢啦...上学期兒歌書佢全部 ...

我小朋友(N1)都讀得好開心﹐九龍塘迦南比左小朋友的一個好開始﹐知道番學係點樣﹐學校EE都記得佢個名﹐不過我哋都會轉另一間幼稚園讀K1。本人覺得迦南課程比較淺(純屬個人見解)﹐怕上小學槌得辛苦

原帖由 babychin 於 10-2-8 09:31 發表
hello, 我個囡都係提子組, 班主任係 miss yau, 另一位老師係miss mui.  我地諗左好耐, 最終都冇俾到k1留位費, k1會去另一幼稚園讀.

個囡真係好鍾意番學, d歌全部識唱,又講係學校食蜜蜂bread,飲水水, 食通心粉,食瘦 ...

哈哈﹐本人都是好似各位媽咪一樣心情, 好唔捨得離開迦南﹐但無耐又要轉校讀K1, 現實就是如此﹗

迦南揮春+利是封=超級可愛﹐多謝迦南給我們小朋友上學愉快的每一天﹗仲有﹐琴日學校門口EE同我們講 “(小朋友名字)﹐你今日好靚差D唔認得你添”....聽到後﹐真感受都迦南對每個學生的warm+關心﹐依家越來越喜歡迦南這個大家庭
‹ 上一主題|下一主題